XOOON showroom

Vernieuwde XOOON showroom bij Meek’s Meubelen

De showroom van Meek’s Meubelen in Ruurlo is compleet vernieuwd. Na een grondige verbouwing, krijgt de woonwinkel voor modern design één van de grootste en meest actuele XOOON afdelingen van Nederland. “En wij zijn super trots op het resultaat!”, vertelt Robert Meek eigenaar van Meek’s Meubelen.

Betaalbaar design
Bij Meek’s Meubelen vind je een grote collectie modern woondesign verdeeld over verschillende afdelingen. De nieuwe XOOON afdeling 1000 m2 groot en daarmee één van de grootste van Nederland. “Uitgesproken designmeubelen geven karakter aan je interieur. Met XOOON haal je dat unieke product in huis. De collectie van XOOON is geïnspireerd vormen, kleuren, texturen en materialen uit de natuur, samengebracht in ontwerpen van Nederlandse bodem. Of je nu op zoekt bent naar heerlijke loungesofa of een stijlvolle eettafel met trendy stoelen, bij XOOON vind je altijd iets naar je smaak. Bovendien zijn de meubels naast trendy, comfortabel en praktisch, ook nog eens verrassend betaalbaar!” aldus Robert Meek.

Design Studio

Veel van XOOON meubels zijn uit voorraad leverbaar. Hierdoor is de levertijd beperkt en heb je jouw nieuwe meubelen snel in huis. “Maar je kunt de meubels in veel gevallen ook helemaal naar wens samenstellen” zegt Meek. “Jij bepaalt zelf hoe jouw ideale meubels eruit zien. “Nieuw in de XOOON showroom in Ruurlo is Studio X: een creatieve ruimte waar je je kunt laten inspireren aan de hand van stofstalen, materiaalmonsters en kleuren uit de XOOON collectie. Samen met een van onze professionele adviseurs ga je aan de slag om je nieuwe meubelen volledig af te stemmen op jouw woonwensen.

3D interieurontwerp

Wil je graag zien zijn hoe de meubelen in je nieuwe interieur zullen staan? Dan kun je in Studio X met de nieuwe XOOON 3D interieurontwerper aan de slag. Het eindresultaat: een levensecht 3D interieurontwerp volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en levensstijl.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar de volledig vernieuwde XOOON showroom bij Meek’s Meubelen in Ruurlo en laat je verrassen!

Meek’s Meubelen
Domineesteeg 14
7261 AS Ruurlo
T: 0573-453349
W: www.meeks-meubelen.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *