Verrassende najaarscollectie bij Broeken Binkie

Verrassende najaarscollectie bij Broeken Binkie

Broeken Binkie in Doetinchem is dé spijkerbroekenspecialist in de Achterhoek, maar heeft veel meer te bieden. Dat zie je terug in een uitgebreid aanbod van dames- en herenmode en tal van accessoires. Loop gerust eens binnen bij Broeken Binkie en laat je nu verrassen door de mooie en veelzijdige najaarscollectie.

De beste merken, volop trends en wekelijks nieuwe items. Iedereen slaagt bij Broeken Binkie voor een complete outfit. Dat geldt ook voor dames en heren met grote maten. Voor heren is 5 keer XL en voor dames is tot en met maat 48 beschikbaar. De lengtematen voor heren gaan tot en met maat 40 en voor dames tot en met maat 38. Er worden bekende merken gevoerd zoals: Petrol Industries, Cars Jeans, Red Button Jeans, Elvira Collections, Tom Tailer en Enjoy Womenswear. Ook voor accessoires zoals leren riemen, tasjes, horloges, sjaals en een ruim assortiment werkkleding kun je er prima terecht. Het gezellige familiebedrijf is daarnaast erg actief op social media via o.a. Facebook en Instagram en heeft regelmatig winacties.

Welkom

Je bent van harte welkom bij Broeken Binkie. Er is ruime parkeergelegenheid. Bij een minimale besteding van 10 euro in de winkel is het parkeren de hele dag gratis. Anders kost het 2,50.

Contactgegevens

Broeken Binkie
Spinbaan 9
7005 AD  Doetinchem
T: 0314 341888
E: info@broekenbinkie.com
I: www.broekenbinkie.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *