Vind jouw stage, afstudeeropdracht of baan op de talententuin

Achterhoek Werkt, dat zijn wij. Trotse Achterhoekers die samen zoveel mogelijk naar de buitenwereld willen overdragen wat voor een mooie werkomgeving de Achterhoek heeft. We zijn constant bezig met het maken van duurzame matches door middel van ons platform en evenementen. Benieuwd naar deze matches, projecten en evenementen? Goed om te horen! Dit delen we graag maandelijks met jullie in ‘MIJN Achterhoek Werkt’. Dit keer de Talententuin!
(Meer weten over de Talententuin van 13 mei 2022: https://bit.ly/3kEK71S)

Wat hebben we het gemist, de fysieke ontmoetingen. Je krijgt het beste beeld van de Achterhoekse werkgevers als je hun medewerkers spreekt. Hoe is de bedrijfscultuur? Werken er veel jongeren? Hoe staan de werkgevers tegenover duurzaamheid en de toekomst? Welke kansen zijn er voor mij? Er zijn veel vragen die in je opkomen als je op zoek gaat naar een (afstudeer)stage of baan. Dan is een online Talententuin of een zoomafspraak een mooie oplossing om achter de antwoorden te komen, maar je wilt het liefst je toekomstige collega’s persoonlijk ontmoeten.

Wij zijn als organisatie van De Talententuin dan ook extra blij dat na een online jaar we het evenement weer fysiek mogen organiseren op vrijdag 26 november. Achterhoekse werkgevers zijn op zoek naar stagiairs, starters en young professionals, dus ook zij staan weer te popelen om hun organisatie te presenteren op de Talententuin. We horen al geluiden over de gaafste stands waarin beleving belangrijker is dan ooit. Werkgevers laten aan jou écht zien wat ze doen. Zet 26 november vast in je agenda, want het beloofd een mooie negende editie van de Talententuin te worden! Aldus Adelin Lankveld Organisator de Talententuin.

Bezoek de Talententuin 26 november! De voordelen voor jou op een rijtje

100 werkgevers

Op vrijdag 26 november ontmoet je 100 Achterhoekse topwerkgevers op de Talententuin. Zij presenteren hun organisatie met de gaafste stands en pakken groots uit. Zo nemen zij producten, robots, games, innovaties en meer mee! Alles om jou een beeld te geven van het bedrijfsleven en het grote aantal carrièrekansen.

Masterclasses en workshops

Op de Talententuin vind je inspirerende masterclasses en workshops. Alles om jou voor te bereiden op de volgende stap in je carrière.Volg workshops en webinars met thema’s als LinkedIn, Personal Branding, Creative design thinking, Zorgtechnologie, Blockchain technologie & Crypto en veel meer! Luisteren naar een inspirerende spreker? Bezoek dan de masterclass van Niels Willems, de oprichter van Brekr. Hij neemt je mee in zijn ondernemersverhaal over de ontwikkeling en het succes van deze Achterhoekse elektrische brommer!

Professionele (LinkedIn)profielfoto

Heb je nog een professionele profielfoto nodig voor bijvoorbeeld een sollicitatie of je LinkedIn profiel? Laat deze dan op de Talententuin maken.

Experience centers

Bij jij helemaal thuis in gaming? Neem het dan nu op tegen andere jongeren in één van de experience centers van de Talententuin. Stap in de wereld van FIFA en Formule 1 en ga de strijd aan!

Middag- én avondprogramma

De Talententuin kent sinds dit jaar zowel een middag- als een avondprogramma. Ben jij overdag niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan het evenement? Niet getreurd! Je kan het evenement nu ook van 18.00 uur tot 20.00 uur bezoeken! Het middagprogramma vindt plaats van 14.00 uur tot 17.00 uur.

Nieuw programma voor young professionals

Heb jij al een baan en ben je toe aan de volgende stap in je carrière? Bezoek dan de Talententuin! In het avondprogramma zijn mooie programmaonderdelen toegevoegd speciaal voor young professionals. Laat je inspireren door sprekers en ontmoet jouw volgende werkgever!

Kijk voor het volledige programma op www.talententuinachterhoek.nl

___________________________________________________________________

MIJN Achterhoek werkt

Achterhoek Werkt, dat zijn wij. Trotse Achterhoekers die samen zoveel mogelijk naar de buitenwereld willen overdragen wat voor een mooie werkomgeving de Achterhoek heeft. Benieuwd naar deze matches, projecten en evenementen? Goed om te horen! Klik dan op de volgende link: https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijn-magazine/mijn-achterhoek-werkt/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *