Obelink

‘’Voel je vrij. Groei met Obelink’’

De lente komt er weer aan! Tijd om weer meer naar buiten te gaan en te genieten van het buitenleven. Daarom ga ik voor de editie ‘’Buitenleven’’ in gesprek met Nienke Breukers, werkzaam bij Obelink, specialist in kamperen en outdoor!

Kun je jezelf voorstellen? Wie ben je en hoe ben je bij Obelink terechtgekomen?

Mijn naam is Nienke Breukers, 25 jaar en kom uit Winterswijk. Na het halen van mijn VMBO-TL diploma ben ik aan de slag gegaan als weekendhulp bij Obelink als kassière. In dat jaar ben ik ook gestart met mijn MBO diploma en heb ik in 2017 mijn diploma behaald als specialist in natuur en vormgeving. Hierna ben ik fulltime gaan werken bij Obelink. Eerst als kassière, maar al snel als online productverrijker en categorie beheerder.

Waarom heb je ervoor gekozen om bij Obelink aan de slag te gaan? Wat maakt Obelink zo bijzonder als bedrijf?

Ik zocht in 2014 een vakantie-/ weekend bijbaan, nadat ik klaar was met mijn middelbare school. Bij Obelink zag ik de mogelijkheid om veel te werken in de weekenden en vakanties, waardoor ik als jongere goed kon sparen. De sfeer tussen collega’s, de laagdrempeligheid naar elkaar en de diverse doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf maken het werken bij Obelink niet alleen prettig, maar ook uniek.

Hoe integreert Obelink het buitenleven in de bedrijfscultuur en waarden?

Wij zijn natuurlijk een kampeerbedrijf, alles om ons heen heeft te maken met het buitenleven. Wij willen, naast een zo breed mogelijk publiek trekken, ook collega’s het buitenleven stimuleren. Wij organiseren verschillende buitenactiviteiten, zoals een kampeer lunch, waarbij je de kleine kneepjes van het kamperen onder de knie krijgt. Daarnaast vertegenwoordigen we Obelink regelmatig op verschillende bedrijventoernooien zoals voetbal, badminton en beachvolleybal.

Super leuk dat jullie zoveel buitenactiviteiten ondernemen! Speelt Obelink ook een rol in het ondersteunen en stimuleren van mensen om meer van het buitenleven te genieten?

Wij willen graag bij een zo’n breed mogelijk publiek het kamperen aantrekkelijk maken. Voor iedere portemonnee zal bij ons iets te vinden zijn om de benodigdheden voor het kamperen te verzamelen. Van een uitgebreid assortiment aan tenten, kampeermeubelen, technische accessoires tot aan outdoor uitrusting en tuinmeubelen, bij ons is alles te vinden om het buitenleven compleet te maken.

En als laatste vraag, zijn er nog leuke ervaringen met klanten of collega’s die je zijn bijgebleven bij Obelink?

De leukste en gezelligste personeelsfeestjes en vrijmibo’s blijven mij altijd wel bij. Daarnaast merk je dat er meerdere vriendschappen ontstaan en gaan regelmatig groepen collega’s met elkaar buiten werkuren op stap! Hierin merk je ook dat je in een echt familiebedrijf werkt.

___________________________________________________________________

MIJN Achterhoek werkt

Achterhoek Werkt, dat zijn wij. Trotse Achterhoekers die samen zoveel mogelijk naar de buitenwereld willen overdragen wat voor een mooie werkomgeving de Achterhoek heeft. Benieuwd naar deze matches, projecten en evenementen? Goed om te horen! Klik dan op de volgende link: https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijn-magazine/mijn-achterhoek-werkt/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *