TaxatieToGo

TaxatieToGo: Taxatie zonder afspraak

Ruud Jansen: eigenaar – directeur van Waardetaxaties aan het woord over nieuwe innovatieve taxatiedienst: TaxatieToGo

Dit jaar bestaat Waardetaxaties 10 jaar, en in die tijd zijn wij uitgegroeid tot een van de grootste voertuigtaxatiebedrijven in Nederland. Hoewel dit niet per se een doel was, ben ik er trots op waar wij nu staan. Voortdurend zoek ik naar vernieuwing en verbetering, met klanttevredenheid als het belangrijkste uitgangspunt in alles wat wij ondernemen.

Naast het nieuwe kantoor Noord in Leeuwarden hebben wij recentelijk TaxatieToGo toegevoegd aan ons dienstenpakket.

Innovatieve taxatiedienst TaxatieToGo

Voor iedereen die snel een voertuigtaxatie wil laten uitvoeren biedt TaxatieToGo dé oplossing. Of het nu om een BPM-taxatie gaat, een campertaxatie of motortaxatie.

Wat maakt deze klantgerichte taxatieservice bijzonder? Een afspraak vooraf is niet nodig. De fotostudio is groot genoeg om zelfs campers droog en belicht door speciale daglichtlampen te taxeren.

Tijdens de taxatie kunnen klanten in een speciaal daarvoor ingerichte werkplek hun wachttijd optimaal benutten. Maar dat is nog niet alles!

Speciale arrangementen

Om de ervaring compleet te maken, zijn er speciale fietsroutes samengesteld door de prachtige omgeving van Gendringen en deze zijn te volgen via knooppunten. Er staan 2 échte TaxatieToGo-fietsen klaar voor gebruik.

Klantgerichte ervaring

Net zoals bij Waardetaxaties zelf, staat bij TaxatieToGo de klant centraal. Met onze flexibele aanpak, professionele service en extra voorzieningen streven wij er altijd naar dat de klant zich gewaardeerd voelt.

Direct meer info over TaxatieToGo? Check de site: https://taxatietogo.nl/taxeren-zonder-afspraak/

Waardetaxaties
Parallelweg 4, Gendringen
T: 0315 – 84 33 08
E: info@waardetaxtaties.nl
I: www.waardetaxaties.nl

taxatie

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *