Mach-C Solutions

Mach-C Solutions: Voor elke pluimveehouder/broederij een oplossing

Tegenwoordig is Mach-C Solutions gevestigd in een fraai bedrijfspand in Lichtenvoorde, maar directeur Chris Pondes bouwde de eerste eierwasinstallaties in 2010 in een schuurtje achter zijn huis. Sindsdien is het bedrijf enorm gegroeid. Naast de productie van eierwasmachines ontwikkelen ze wereldwijd unieke automatiseringsoplossingen voor pluimveehouderijen en broederijen.

Chris Pondes werkte lange tijd bij een leverancier van eierverwerkingsmachines. In deze positie heeft hij alle hoeken van de wereld gezien. Hij zag dat er grote vraag was naar oplossingen voor het wassen van eieren. Zo ontstond het idee om hier op in te springen en een eigen eierwasmachine te bouwen. De eerste serie werd met succes gebouwd in het schuurtje thuis. Inmiddels is Mach-C Solutions uitgegroeid tot een machinefabriek van formaat met een mooi nieuwbouw pand in Lichtenvoorde.

Automatiseringsoplossingen

Mach-C Solutions heeft inmiddels 15 medewerkers waarmee ze de complete automatiseringsoplossingen ontwikkelen, produceren, programmeren en wereldwijd installeren. Dat ze alle disciplines van de machinebouw in huis hebben maakt het werk interessant voor alle medewerkers en stagiaires!

Het product assortiment blijft groeien.

Bij het wassen van eieren bleef het niet, al snel kwam de vraag om ook de trays en pallets te wassen en te stapelen. De eerste geautomatiseerde waslijnen waren een feit. Inmiddels voorziet Mach-C Solutions complete kuikenbroederijen van automatisering: van het stapelen van kratjes tot machines die controleren of een ei wel of geen kuiken bevat.

Succesformule

De passie voor machinebouw van de mensen bij Mach-C Solutions blijft niet onopgemerkt, dit enthousiasme maakt dat klanten met de meest uiteenlopende technische vraagstukken durven aan te kloppen. De oplossingen brengen de monteurs van Albergen tot Mexico. De succesformule van slimme automatisering gecombineerd met een fikse dosis Achterhoekse nuchterheid kenmerken de machines van Mach-C Solutions wereldwijd.  

We gaan hard

Het traject van klantvraag tot machine duurt bij Mach-C Solutions vaak niet langer dan een paar maanden. Hierdoor worden er in korte tijd veel nieuwe oplossingen gerealiseerd. Om in de toekomst nog meer uitdagende oplossingen te kunnen leveren zijn ze opzoek naar technische enthousiastelingen. Dus ben jij die programmeur, lasser, constructeur of (service) monteur  en lijkt het je een uitdaging om met hen mee te groeien? Neem dan contact op en maak kennis met het team van Mach-C Solutions

Contact

Nieuwsgierig geworden? De koffie staat klaar!

Lievelderweg 90
7131 MG, Lichtenvoorde
T: (0)85 40 111 35
E: info@mach-c.nl
I: www.mach-c.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *