ROSE Bikes

Volop vacatures bij ROSE Bikes in Bocholt

ROSE Bikes in Bocholt begon in 1907 (!) als kleine fietsenwinkel. Tegenwoordig is het een grote internationale onderneming met stores in Duitsland en Zwitserland. Rose Bikes is niet alleen succesvol met het onderhoud en de verkoop van eigen fietsen, ROSE kleding, onderdelen en accessoires, maar  ook met een groot assortiment aan wielersportproducten van hoogwaardige merken. Voor ROSE Bikes en BIKETOWN Bocholt, kort over de grens bij onder meer Dinxperlo, Aalten, Winterswijk  zoekt Rose Bikes nog nieuwe collega’s.

BIKETOWN Bocholt is een indrukwekkende fietswereld op meer dan 4000 m² waar meer dan 50.000 merkartikelen te vinden zijn. Bij BIKETOWN Bocholt is plek voor nieuwe medewerkers, waaronder verkopers/adviseurs, barista’s en werkplaatsmedewerkers.  Bij ROSE Bikes Bocholt is vooral behoefte aan magazijnmedewerkers en fietsenmakers. Voor sommige functies is een beroepsopleiding vereist, maar instromers zonder vakdiploma kunnen ook bij ROSE beginnen en een opleiding volgen. Parttime of tijdelijk werken is mogelijk en ook vakantiewerkers zijn van harte welkom.

Solliciteren

Bij ROSE Bikes/BIKETOWN werken al een aantal Nederlanders. Naast een goed salaris, veel vakantiedagen en een collegiale sfeer kunnen medewerkers opleidingen volgen, zijn er talrijke doorgroeimogelijkheden en ontvangen medewerkers personeelskorting. Duits spreken is een pré maar niet noodzakelijk. Op www.rosebikes.de/jobs staan alle vacatures vermeld. Vraag ROSE Bikes gerust om meer informatie.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *