Von Gahlen

Von Gahlen: vanuit de Liemers de wereld over

Von Gahlen is een familiebedrijf met bijna 50 jaar historie en de innovativiteit van een start-up. Onze kwalitatief hoogwaardige producten vormen een belangrijke schakel in de medische keten rondom radioactieve geneesmiddelen. Ze beschermen mensen tegen radioactieve straling tijdens de productie en het vervoer van medische isotopen voor diagnostiek en behandeling van diverse vormen van kanker en hart- en vaatziekten. Een bijzondere wereld waar we graag meer over vertellen.

Van A tot Z

Wij leveren onder andere maatwerk hot cell projecten en zijn een bewezen partner voor de productie van speciale transportverpakkingen. Binnen onze bedrijf verzorgen wij het gehele proces vanaf de ontwikkeling tot aan het eindproduct. Wij produceren in de Liemers, maar onze producten en collega’s gaan de hele wereld over. Wij zijn trots op onze unieke positie in de wereld. Het geeft ons een goed gevoel om bij te dragen aan het werk van onze klanten die belangrijke medicijnen ontwikkelen of produceren voor ernstig zieke mensen.

Trotse winnaar

Von Gahlen is trotse winnaar van de Koning Willem 1 Prijs in de categorie MKB. De prijs is gebaseerd op durf, daadkracht, innovatie en duurzaamheid en werd uitgereikt door Hare Majesteit Koningin Máxima ​. Zij sprak lovende woorden over ons bedrijf dat actief is in een vooraanstaande markt, die steeds belangrijker wordt. Op 19 mei as. zal Koningin Máxima ​ een werkbezoek aan ons brengen.

Open dag

Wil jij ook zien hoe een hot cell er uit ziet en gemaakt wordt? Kom dan naar onze open dag voor een rondleiding binnen ons bedrijf. Alle processen zijn zichtbaar, van ontwerp tot aan het frezen van het kleinste onderdeel op onze CNC-machine. De open dag is op zaterdag 21 mei as. van 11.00 uur tot 15.00 uur. Wij zijn gevestigd aan de Kelvinstraat 9 in Zevenaar. Meld je aan via info@vongahlen.com, zodat we weten voor hoe veel mensen we de koffie en thee met wat lekkers klaar moeten zetten, maar ook zonder aanmelding ben je van harte welkom!

Kom jij ons team versterken?

De nucleaire geneeskunde is volop in ontwikkeling en hierdoor zijn wij aan het groeien om onze wereldwijde klanten te kunnen bedienen. Hierdoor zijn wij continu op zoek naar nieuwe collega’s. Onze 90 collega’s vormen de basis van ons succes, hun kennis en competenties zijn essentieel. Wil jij onze nieuwe collega worden en ga jij binnenkort mee met ons personeelsvereniging teamuitje? Kijk dan op vongahlen.com/careers-at-von-gahlen voor de openstaande vacatures op de diverse afdelingen zoals montage, service en engineering. (QR)

Von Gahlen, For Sure!

Von Gahlen | Kelvinstraat 9 Zevenaar | E: info@vongahlen.com | I: vongahlen.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *