burghardt optiek

Voor een vakkundige oogmeting naar Burghardt Optiek

Onze ogen zijn een prachtig cadeau van moeder natuur waar we niet zuinig genoeg op kunnen zijn. Opticiën Cecilia Burghardt van Burghardt Optiek in Zelhem kan op basis van een vakkundige oogmeting de beste oplossing vinden als je ogen je een beetje in de steek laten. Dat kunnen specifieke brillenglazen zijn of de nieuwste contactlenzen.

Cecilia Burghardt groeide op in de optiek van haar ouders. Jaren geleden besloot ze in hun voetsporen te treden en deed ze de optiek-opleiding. Inmiddels is ze al achtentwintig jaar met plezier bezig in het vak en is ze van alle markten thuis. Ze werkt ook professioneel samen met het Slingeland ziekenhuis en BergmanClinics. Cecilia: “De bezigheden in de optiek zijn heel divers, maar het omgaan met de mensen vind ik wel het allerleukst.”

Cecilia geniet ook van het op de juiste manier opmeten van ogen en het daarna adviseren bij het passen van monturen. Ze heeft in de winkel monturen van diverse merken, in alle stijlen en prijsklassen. Van modern klassiek tot jong en trendy en van mainstream tot super exclusief. “Ik slijp de brillenglazen zelf in en ben ook contactenspecialist. Zo kan iedereen een deskundige oogmeting combineren met een fijne bril of contactlenzen naar keuze.”

Kom gerust eens langs! Burghardt Optiek heeft parkeergelegenheid voor de deur.

Adres: Stationsstraat 36, 7021 CK Zelhem,

Tel. 0314-623137

E-mail: info@burghardtoptiek.nl

Website: www.burghardtoptiek.nl

burghardt optiek

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *