Keizers Podologie in Vreden

Voor steunzolen ga je naar de specialist: Keizers Podologie in Vreden

Kwaliteit, service, een goed advies en vakbekwaamheid zijn de kenmerken van Keizers Podologie. Het familiebedrijf begon in 1927 in Haaksbergen en is sinds 1976 aan de Windmühlenstrasse 7 in Vreden-Centrum te vinden. Bij Keizers kun je terecht voor schoenen, maatwerkschoenen, schoenaanpassingen en podologie.

Nederlanders komen vooral voor steunzolen, zegt Jan Keizers, gespecialiseerd othopedisch schoenmaker. ,,Steunzolen zijn hier goedkoper dan in Nederland, maar ook ons advies en service wordt gewaardeerd.”


Specialist

Steunzolen worden door een specialist aangemeten. ,,We bekijken de voet en maken er een afdruk en een scan van,” vertelt Jan. ,,Daarna bepalen we welke steunzolen het beste passen. Die maken we dan met onze eigen geavanceerde CNC-gestuurde freesmachine. De klant kan zelfs nog een aantal wensen doorgeven, zoals kleur, hoogte en hardheid van de steunzolen. Na een week zijn de steunzolen klaar. Als de klant ze vervolgens een week gedragen heeft, kijken we of de zolen aanpassingen nodig hebben. Dat is zelden het geval. Na een jaar komt de klant meestal terug zodat we kunnen beoordelen of de steunzool aangepast moet worden.”

Contact

Steunzolen nodig? U bent van harte welkom voor een vrijblijvend gesprek.

D. + R Keizers GbR
Windmühlenstraβe 7
48691 Vreden
T: 0049 2564 – 1310
E: info@keizers-podologie.de
I: www.keizer-podologie.de

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *