Voortman

Voortman, dé specialist in dakbedekkingen

Professioneel en servicegericht. Voortman Dakbedekkingen in Eibergen staat bekend als een gerenommeerd bedrijf. Met ruim veertig jaar ervaring in het vak weet eigenaar André Voortman precies wat er verwacht wordt. “Alleen een tevreden klant telt”, zo luidt zijn boodschap.

Voortman Dakbedekkingen geldt als dé specialist in de Achterhoek. De onderneming heeft goede vakmensen, bedient de particuliere en zakelijke markt en komt in actie bij nieuwbouw, onderhoud en renovatie. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van alle soorten dakbedekking. Meestal wordt er gekozen voor bitumineuze, kunststof, pvc of witte dakbedekking. “Aan de hand van een gedegen advies kan de juiste keuze worden gemaakt.” De producten die worden toegepast zijn erg duurzaam. “Bij goed onderhoud is de levensduur minimaal 30 jaar en we geven 10 jaar garantie op de waterdichtheid.” Het plaatsen en vervangen van dakramen is een nieuwe dienst. Een onderscheidend punt van Voortman Dakbedekkingen is de 24-uurs service. “Bij een calamiteit zijn we binnen 24 uur ter plekke om ermee aan de slag te gaan.” Dakonderhoud van o.a. dakgoten en platte daken is erg belangrijk, zegt André. “Dat wordt nogal eens vergeten en kan flinke problemen veroorzaken. Daarvoor kun je ons ook inschakelen.”

Contact

Voor meer informatie of een geheel vrijblijvende offerte neemt u gerust contact op.

Voortman Dakbedekkingen
Hofveen 29
7151 JE  Eibergen
T:    06 13571502 – 0545 472980
E:   info@voortmandakbedekking.nl
I:    www.voortmandakbedekking.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *