Voortman, de specialist in dakbedekkingen

Voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie

Voortman Dakbedekkingen heeft een naam hoog te houden. Het bedrijf in Eibergen levert vakwerk en dat wordt gewaardeerd door particuliere en zakelijke klanten. Alles draait om kwaliteit en service. “Alleen een tevreden klant telt”, zegt eigenaar André Voortman.

André Voortman volgde alle benodigde opleidingen en zit inmiddels al veertig jaar in het dakdekkersvak. In 2006 besloot hij voor zichzelf te beginnen. Een prima beslissing. Voortman Dakbedekkingen bouwde een flinke klantenkring op. “Het gaat prima en hebben niets te klagen”, reageert André. “Volgend jaar bestaan we 15 jaar, door de drukte is de tijd voorbij gevlogen.” Zijn onderneming is actief in de Achterhoek en een deel van Twente en de Veluwe. Het contact ontstaat veelal via mond-op-mond reclame of via internet. “We zitten volop in het werk, dat heeft alles te maken met positieve ervaringen.” De klus wordt altijd keurig netjes afgewerkt met de juiste kennis en vaardigheden. De gunstige prijsstelling is een ander pluspunt.

Alle soorten dakbedekking

Voortman Dakbedekkingen bedient voornamelijk de particuliere markt, maar ook bedrijven en aannemers maken gebruik van de diensten van de Eibergse onderneming. De werkzaamheden bestaan uit het aanbrengen van alle soorten dakbedekking. Het gaat dan om zowel nieuwbouw, onderhoud als renovatie. Meestal wordt er gekozen voor bitumineuze, kunststof, pvc of witte dakbedekking en folies, allemaal onderdelen waarin Voortman gespecialiseerd is. “We zorgen voor een gedegen advies, zodat de juiste keuze kan worden gemaakt.” Voortman weet ook precies de weg bij het vervangen van daken voor een dak met zonnepanelen. “Dat wordt vaak gedaan, er is subsidie voor beschikbaar, zowel agrarisch als industrieel.”

Tuinhuisjes en overkappingen

Het aanbrengen van dakranden en boeibeplatingen langs woningen of bedrijfspanden is eveneens een onderdeel van de dienstverlening. Het karwei wordt compleet verzorgd, dus inclusief voorwerk. Maar ook voor zinkwerkzaamheden zoals nieuwe dakgoten bent u bij Voortman Dakbedekkingen aan het juiste adres. “We zijn tevens bedreven in het maken van tuinhuisjes, veranda’s en overkappingen. Dat kunnen we compleet verzorgen, dus van A tot Z uiteraard inclusief dakbedekking. Wel zo prettig voor de eindgebruiker, die heeft maar met één partij te maken.”


Via een onderhoudscontract bent u verzekerd van lage vaste kosten en een lange levensduur van de materialen. Vraag hiervoor naar een passend voorstel.

Contact

Voortman Dakbedekkingen
Hofveen 29
7151 JE  Eibergen
T  0545 472980
M 06 13571502
E  info@voortmandakbedekking.nl
I   www.voortmandakbedekking.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *