mijn metamorfose

Vriendinnen Daphne en Dorien ondergaan samen metamorfose

Naam: Daphne en Dorien
Leeftijd: 41 en 51 jaar
Woonplaats: Doetinchem
Gezamenlijke hobby’s: uiteten, shoppen, sauna, natuur

Waarom doen jullie mee aan een metamorfose? We hebben ons opgegeven omdat we lief en leed delen en graag samen een metamorfose wilde ondergaan

METAMORFOSE:

Vertel iets over de stappen van de metamorfose (wat is er gedaan, waarom, hoe):
Na de lockdown is de salon van Hairemotion gelukkig weer open en staat het team te trappelen om met een nieuwe metamorfose voor MIJN Magazine aan de slag te mogen. Deze maand vielen ze direct met de neus in de boter en ondergingen Daphne en Dorien samen een metamorfose, al kroning op hun 25 jarige vriendschap!

Het haar van Dorien is lang en droog, wat toe is aan een goede knip- en verfbehandeling. Het haar is in lagen geknipt met het thermo-cut systeem. Dit is een warmteschaar dat ervoor zorgt dat de droge punten van het haar wordt dichtgeseald, zodat je meer glans krijgt. Het haar is geverfd in een donkerbruine/rode tint, wat perfect bij het gezicht van Dorien past. Het is later geföhnd en gestyled met de krultang.

Daphnes haar is fijn van structuur. Het werd geknipt met de drie dubbele schaar. Dit zorgt voor meer luchtigheid en beweging van het haar. Daarnaast heeft Hairemotion een pony gecreëerd om een wat speelser effect te geven. Daphne wilde het haar niet geverfd hebben, maar daar werd wat op bedacht; de style color van Goldwell! Dit is een kleurspray die verkrijgbaar is in verschillende tinten, waarmee je leuke effecten kunt krijgen. Het is na één keer wassen verdwenen, maar leuk voor een avondje uit bijvoorbeeld.

KLEDING:

Na hun bezoek aan de salon bezochten de vriendinnen kledingwinkel De Dames van 0314. Daphne en Dorien zijn helemaal klaar voor het voorjaar. Dorien draagt een frisse blouse van Part Two (€ 69,96) gecombineerd met een casual chino van Inwear (€ 119,95). Voor de iets koudere dagen kan deze set afgestyled worden met deze trenchcoat van MbyM (€ 129,95). 

Daphne draagt een complete set van het nieuwe merk My Essential Wardrobe. Deze bestaat uit een top (€ 79,95) en een wilde leg trousers (€ 109,95). Deze kun je zowel super tof samen combineren als los van elkaar! Zonder schoenen geen metamorfose, dus werd ook de winkel van Schuurman Schoenen bezocht om te shinen met de nieuwe modellen uit de voorjaarscollectie. Dorien heeft een leuke pump aan, met een comfortabele hak. Een leuk detail is de print op de neus, het merk is Marco Tozzi (€ 39,99). Daphne heeft deze set wat sportiever gestyled met een mooie sneaker van het merk Marutti (€ 119,99). Wat een leuk effect geeft, is dat de kleur van de broek “match” met de schoenen. Dit voorjaar zien we veel roomwit, beige en wit bij de nieuwe collectie schoenen.

Bekijk onderstaand de volledige metamorfose:

Reactie na de metamorfose:
”Wij vonden het onwijs leuk om dit mee te mogen maken. We hebben genoten van deze ervaring en het is een kroon op onze vriendschap! Dank jullie wel allemaal”

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
Dames van 0314: www.0314mode.nl
Schuurman Schoenen: www.schuurman-schoenen.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Iedere maand selecteren wij een vrouw, man of koppel, die zich voor de rubriek Page 6 Model voor de cVoor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *