vroegzat

VroegZat komt terug naar de DRU!

Na fantastische eerdere edities kan het niet anders: VroegZat komt terug naar de DRU! En wel op zaterdag 9 april. VroegZat brengt het nachtleven terug naar de avond. Evenveel feest dus, maar eerder op de avond. Lig je op een normale tijd weer in je bed en ben je de volgende dag gewoon fit. Win-win!

Muzikaal gaat het heen en weer van disco naar pop, van reggae naar rock, van happy naar hiphop en die lekkere dansbare tunes die daartussen en buiten zitten. Dit wil je niet missen. Trommel je vrienden op, trek je dansoutfit aan en haast je naar onze ticketshop.

Informatie

VroegZat (18+) begint om 19:30. De allerlaatste kaarten zijn verkrijgbaar via de website www.dru-industriepark.nl, telefonisch via 0315 – 200150 of in het DRU Inspiratiepunt/VVV op het DRU Industriepark.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor de leukste uitjes in de Achterhoek naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *