VroegZat: partytime in DRU Industriepark

Nu er einde is aan de corona-tunnel en heel Nederland toe is aan een feestje, komt VroegZat naar het DRU Industriepark. Op zaterdag 2 oktober is deze bijzondere party in het poppodium.

VroegZat brengt het nachtleven terug naar de avond. Evenveel feest, maar eerder op de avond, van 19.30 tot 00.00 uur. Dus op een normale tijd naar bed, waardoor je de volgende dag gewoon fit bent.

Muzikaal gaat het heen en weer van disco naar pop en van reggae naar rock en van happy naar hiphop en die lekkere dansbare tunes die daar tussen en buiten zitten.

De minimumleeftijd is 18-plus. Kaarten kosten 13,50 euro en verkoop gaat via de website. Bij entree moeten bezoekers hun coronatoegangsbewijs laten zien.

dru-industriepark.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *