VTS Technical Group: Voor elk technisch vraagstuk een oplossing

VTS Technical Group is geen gewone technische partner voor de industrie. We hebben alles in huis op mechanisch, elektrotechnisch en softwaregebied.

Overzichtelijk en één aanspreekpunt voor technische projecten en service. Gemak, voorsprong, continuïteit én hoogwaardige dienstverlening zijn ons doel. One-stop-shop voor een oplossing die bij de industrie past.

Onze kracht zit in onze medewerkers. Hiermee leveren we voorsprong, innovatie, continuïteit en hoogwaardige technische oplossingen voor klanten. De beste in techniek en een goede werkgever zijn voor onze medewerkers in een jonge, platte organisatie. Dat is wat de VTS Technical Group wil zijn.

Onze technici zijn met hun capaciteiten op diverse terreinen, in verschillende branches en voor grote en kleine projecten inzetbaar. We zijn een bedrijf dat goed voor medewerkers zorgt. Door hen te waarderen, stimuleren en laten groeien. Onze medewerkers werken met volle enthousiasme in een uitdagende werkomgeving aan diverse projecten en overtreffen verwachtingen. Zij werken met één doel: samen met klanten excelleren.

De energie, het ondernemerschap en een groot oplossend vermogen van onze mensen maken VTS Technical Group succesvol. Bij VTS heb je eigen regie over je loopbaan en vind je geen hiërarchie en procedures, maar collegialiteit. Tijd voor samen successen vieren en voor gezelligheid. Samen met andere gedreven technici werk je aan uitdagende projecten. Wil jij grenzen verleggen en VTS naar een nog hoger niveau brengen?

Kijk dan voor de openstaande vacatures op werkenbijvts.nl of kom langs voor een kop koffie!

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *