Waardetaxaties

Waardetaxaties in Gendringen taxeert voertuigen

Het 10-jarig jubileum vindt eigenaar-directeur Ruud Jansen een mooi moment om zijn bedrijf Waardetaxaties een keer extra onder de aandacht te brengen. Waardetaxaties is inmiddels één van de grootste voertuigtaxateurs in Nederland.

Oprichting

Het was op 1 juli 2013 dat registertaxateur Ruud Jansen – geboren en getogen in Gendringen – Waardetaxaties inschreef bij de Kamer van Koophandel. ‘Ik begon in mijn eentje in een klein kantoor aan de Parallelweg 4 in Gendringen.’

Klanttevredenheid

Ruud vertelt: ‘Ik wilde mij volledig focussen op klantgericht ondernemerschap en dat is waar Waardetaxaties vandaag de dag om bekend staat. Onze klanten waarderen ons met 9,4 en dat is een score waarop wij enorm trots zijn.’

Groei

Door de jaren is Waardetaxaties niet alleen qua teamgrootte en omzet gegroeid, maar ook het kantoor nam in vierkante meters toe. Het bedrijfspand is zo’n 3.000 m2 groot is onder andere voorzien van meerdere kantoren, ruime kantine, pingpongruimte, binnentuin en eigen fotostudio voor voertuigen. In januari is er een nieuw kantoor geopend in Leeuwarden. Deze uitbreidingen symboliseren niet alleen de groei maar ook het succes.

Passie voor auto’s

Alle 20 taxateurs delen hun passie voor auto’s. Ze voeren allerhande voertuigtaxaties en taxeren youngtimers, oldtimers, motorfietsen, campers, foodtrucks en zelfs tractoren en ander groot materieel. Maar ook BPM-taxaties en WEV-taxaties worden dagelijks uitgevoerd.

In Gendringen en op locatie in heel Nederland

Ruud: ‘Hoewel wij in Gendringen ook mooie en bijzondere voertuigen zien, taxeren we de meeste voertuigen op locatie bij autobedrijven. Wij bieden ook thuisbezoeken aan bij particulieren.

Contact

Waardetaxaties
Parallelweg 4, Gendringen
T: 0315 – 84 33 08
E: info@waardetaxtaties.nl
I: www.waardetaxaties.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *