kan

Waarom een WEV-taxatie onmisbaar kan zijn

Naast het taxeren van oldtimers, youngtimers, campers, motoren, foodtrucks en tractoren en het uitvoeren van BPM taxaties, kan Waardetaxaties.nl ook een WEV-taxaties uitvoeren. Een taxatie Waarde Economisch Verkeer, kortgezegd WEV, is een fiscale waardebepaling van een voertuig op een bepaald moment.

Wanneer kan een WEV-taxatie van pas komen? Hier leggen wij uit waarom het vaststellen van de fiscale waarde van een voertuig belangrijk kan zijn.

Ondernemers, let op!

Als u zakelijk wilt rijden in een youngtimer en wilt profiteren van de gunstige bijtellingsregeling voor auto’s ouder dan 15 jaar, laat dan een WEV-taxatie uitvoeren. Met een WEV-taxatie heeft u een betrouwbaar en onafhankelijk beoordeeld document in handen waarmee u uw belastingaangifte kunt onderbouwen.

Zakelijk of privé? Voorkom gedoe met de Belastingdienst

Een voertuig overzetten van privé naar zakelijk, of andersom? Met een WEV-taxatie vermijdt u problemen en discussies met de Belastingdienst en voorkomt u dat u te veel betaalt bij de overname.

Eerlijke boedelverdeling bij scheiding of erfenis

Bij scheidingen of erfenissen waar voertuigen een rol spelen, zorgt een WEV-taxatie voor een eerlijke boedelverdeling. Voorkom tekorten en behoud transparantie.

Waarom een WEV-taxatie?

Een WEV-taxatie biedt helderheid en objectiviteit, cruciaal voor de Belastingdienst, erfgenamen en andere betrokkenen. Het is hét betrouwbare document dat ervoor zorgt dat iedereen krijgt wat rechtvaardig is.

Meer informatie

Wil jij meer weten over een WEV-taxatie? Via deze link vindt je de meest gestelde vragen:

https://www.waardetaxaties.nl/over-ons/veelgestelde-vragen/wat-is-een-wev-taxatie/

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *