Waardetaxaties

Waarom je camper laten taxeren?

Sinds 2013 werk ik bij Waardetaxaties als registertaxateur. Ik kwam als één van de eerste het team versterken. Wij zien dagelijks mooie en speciale voertuigen voorbijkomen. Het blijft leuk om bezig te zijn met mijn passie en de verhalen te mogen aanhoren van andere auto- en camperliefhebbers.

Via een tweemaandelijkse column delen wij vanaf nu onze expertise over voertuigtaxaties. In deze eerste column mag ik iets vertellen over het taxeren van campers en waarom het belangrijk is de waarde 2 tot 3-jaarlijks te laten bepalen. Hoe vaak een taxatie nodig is, verschilt per verzekeraar.

Verzekering

Wanneer je je camper verzekert, is het belangrijk om de juiste waarde op te geven aan je verzekeraar. Alleen dan krijg je de juiste vergoeding. Heb je accessoires aan je camper toegevoegd zoals bijvoorbeeld zonnepanelen, fietsenrek, airconditioning, satelliet tv of een automatisch levelsysteem dan heb je waarde toegevoegd, wat ook meetelt bij de waardebepaling!

BPM-taxatie

Ben je van plan een gebruikte camper te importeren, dan moet je bij de import BPM (Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen) betalen. Een BPM-taxatie kan helpen om de juiste waarde van de camper vast te stellen, waardoor je mogelijk kunt besparen op BPM. Wij beoordelen de staat van de camper en kijken eveneens naar de kilometerstand, accessoires en eventuele schade. Het taxatierapport kan ertoe bijdragen dat je minder BPM moet betalen bij import.

Contact

Waardetaxaties
Parallelweg 4, Gendringen
T: 0315 – 84 33 08
E: info@waardetaxtaties.nl
I: www.waardetaxaties.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *