alpe d'huzes

Waarom wij meedoen aan Alpe d’HuZes

Wij doen als team mee aan Alpe d’HuZes omdat wij in onze familie al regelmatig geconfronteerd zijn met deze ziekte. Daarom willen wij dat er genoeg geld is voor onderzoek, om deze ziekte een halt toe te roepen. Wij gaan er samen voor om te kunnen leven in een wereld waarin je niet meer doodgaat aan kanker.

Daarom beklimmen wij als Team Gols lopend en op de fiets de Alpe d’HuZes op 2 juni. Een bijzonder moment voor Chantal Dusseldorp-Lansink, die bij deze tocht de plaats inneemt van haar moeder, Marijke Lansink-Harbers. Marijke wilde in 2020 met Team Gols de Alpe d’HuZes bedwingen. Die tocht werd vanwege de pandemie afgelast. Afgelopen september overleed Marijke aan de gevolgen van kanker.

Team Gols geeft niet op! Nu mama het zelf niet meer kan doen, ga ik (Chantal) voor haar samen met mijn oom en tantes de berg op.

Weet je nog?!

Eind 2019 hadden we de kaarsenactie.

Al deze kaarsen staan veilig opgeborgen en gaan in juni met ons mee naar de Alpe d’ Huzes. We zorgen dat alle kaarsen op de berg ontstoken worden.

We willen bij deze alvast alle gulle gevers en onze sponsoren bedanken voor de financiële steun en hartverwarmende reacties die we afgelopen jaren al hebben ontvangen.

Wilt u ons nog steunen? Doneren kan nog altijd via

https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Gols

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *