tractoren taxeren

Waarom wij óók tractoren taxeren

Sinds voorjaar 2021 maak ik deel uit van het Waardetaxaties team en recentelijk kreeg ik de kans om 13 tractoren te taxeren. Deze verzameling, met liefde opgebouwd door een gepassioneerde tractorliefhebber, werd een erfenis voor zijn weduwe. Toen ze besloot deze prachtige exemplaren van de hand te doen, kregen wij de opdracht ze te taxeren zodat zij ze voor een realistische prijs kan verkopen.

Achterhoekse trots – tractoren taxeren

Als echt Achterhoeks bedrijf zien wij het bijna als onze plicht om óók tractoren te taxeren. Het is een dienst die niet veel taxateurs aanbieden, maar gezien onze lokale betrokkenheid vinden wij het vanzelfsprekend.

Veilingtriomfen tractoren

Op 21 april 2022 werd een 109 jaar oude CASE IH-tractor geveild voor maar liefst $1.470.000 in de Verenigde Staten. Dichter bij huis bracht een klassieke Porsche-tractor alweer 5 jaar geleden (!) meer dan €200.000 op in Duitsland. Dit bewijst dat de markt voor klassieke tractoren wereldwijd in beweging is.

Wat is úw tractor waard?

Nederland telt talloze oldtimerliefhebbers met een trekker, maar de exacte aantallen zijn niet bekend. Ongeacht of uw tractor een klassiek model is of niet, een taxatie is altijd verstandig. Met een officieel taxatierapport, erkend door uw verzekeraar, heeft u de zekerheid dat uw bezit op de juiste waarde wordt geschat. In geval van schade is dit rapport de basis voor een reële vergoeding.

Specialistenwerk

Het bepalen van de waarde van een tractor is geen eenvoudige klus. Alleen een ervaren taxateur die regelmatig tractoren en groot materieel ziet, kan een nauwkeurige waarde bepalen. Ontdek een selectie van de taxaties op waardetaxaties.nl/taxatiehistorie, waar u kunt filteren op categorie en merk.

Contact

Waardetaxaties
Parallelweg 4, Gendringen
T: 0315 – 84 33 08
E: info@waardetaxtaties.nl
I: www.waardetaxaties.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *