Waardetaxaties

Waarom wij uitblinken in oldtimertaxaties

Sinds september 2016 ben ik met enthousiasme onderdeel van het Waardetaxaties team. Mijn liefde voor auto’s, vooral Alfa Romeo, heb ik geërfd van mijn vader. Vandaar dat de automotive opleiding aan IVA in Driebergen een logische keuze was. Elke oldtimer heeft iets bijzonders, of het nu het prachtige uiterlijk is, het verhaal erachter, of beide. Dát maak mijn vak zo veelzijdig.

Custom build klassiekers

Naast de originele oldtimer, taxeren wij ook veel custom build klassiekers. In plaats van een originele restauratie, wordt een custom build klassieker geheel naar eigen wensen van de eigenaar gebouwd met vaak schitterende details en techniek.

Zoals recent nog een fraaie Volkswagen Kever met Porsche-techniek. Omdat zo’n voertuig uniek is, ontbreken hiervan waardes in de boeken. De verzekeraar kan niet terugvallen op die referentiewaardes en vertrouwt op de onafhankelijke waardebepaling van de taxateur.

Als taxateur maken wij gebruik van verschillende bronnen om de waarde te bepalen, zoals vergelijkbare custom build auto’s die in het verleden zijn verkocht. We raadplegen gespecialiseerde veilingen, online verkoopportalen of bedrijven in die sector. Bovendien hebben we een groot team van autoliefhebbers met veel kennis. Veel informatie hebben wij zelf paraat.

Investeringen tellen mee

Wij houden bij déze speciale auto’s ook rekening met de investeringen in recent voltooide projecten. We beoordelen facturen, lijst van onderdelen en de kwaliteit om een realistische (herbouw) waarde te bepalen voor de verzekering.

Dankzij onze goed onderbouwde taxatierapporten, die aan alle vereisten voldoen, zijn de auto’s van onze opdrachtgevers altijd voor de juiste waarde verzekerd.

Contact

Waardetaxaties
Parallelweg 4, Gendringen
T: 0315 – 84 33 08
E: info@waardetaxtaties.nl
I: www.waardetaxaties.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *