Walter kookt

Walter Kookt! bij u thuis of op uw bedrijf

Allround cateraar en professionele kookstudio

Koken is mijn lust en mijn leven.” Aan het woord is Walter Boekelder van Walter Kookt! De chef-kok uit Lichtenvoorde heeft passie voor zijn vak en wil mensen culinair verwennen. Hij bedient al jaren particulieren en zakelijke klanten en doet dat op een uiterst smaakvolle en professionele manier. In de uitgebreide en zeer moderne keuken worden verse, ambachtelijke en waar mogelijk regionale producten gebruikt. Dat proef je!


Walter Kookt! is het eigentijdse en veelzijdige cateringbedrijf van Walter en Berna Boekelder. In 2010 ging het koppel samen kleinschalig van start. Kwaliteit, beleving, service en maatwerk stonden en staan er centraal. Steeds meer mensen en bedrijven wisten Walter Kookt! te vinden. Daarom was in 2013 een verhuizing naar industrieterrein Lindebrook in Lichtenvoorde noodzakelijk. Daar werd een complete productiekeuken met kookstudio in gebruik genomen. Het pand is zo ingericht dat er nagenoeg energieneutraal kan worden gewerkt. Bijna alles is mogelijk. Of het nu gaat om een ontbijt voor 2 personen of een bedrijfsfeest voor 1.000 personen. Van receptiehapjes, ontbijtjes, brunches, diners, tapas tot aan een koud warm buffet, Walter kan het verzorgen. Een complete keuken op locatie behoort tot de mogelijkheden. Verder zijn ook tafels, stoelen, borden, bestek en glaswerk beschikbaar.

Wist u ook dat Walter Kookt! Ook uw ‘Chef aan huis’ is voor een mooi en verrassend diner met familie en vrienden, thuis in uw eigen omgeving!

De cateringopdrachten kregen in de loop van de jaren steeds meer de overhand. Daardoor raakten de kookworkshops wat in de verdrukking.  Toch kunnen er nog altijd kookworkshops worden geboekt voor groepen tot maximaal 18 personen.

Walter Smoked!

In 2015 werd Walter Kookt! verder uitgebreid met een barbecuetak, genaamd Walter Smoked! Met 3 zelf ontworpen en gebouwde Amerikaanse barbecue smokers verzorgt Walter hiermee het hele jaar barbecue catering voor bedrijven en particulieren. Maar dan wel zoals barbecueën echt bedoeld is, ambachtelijk, puur, low and slow. Dat allemaal op zijn eigen authentieke wijze. Kortom voor een stoer feest of een exclusieve barbecue catering met verfijnde gerechten moet u bij Walter Smoked! zijn.

‘Koken is mijn lust en mijn leven’


Schuif aan bij Walter

Walter liep al enkele jaren met het idee rond om kleinschalig ambachtelijke, eerlijke en gezonde koelverse maaltijden te gaan produceren. Toen dit voorjaar het coronavirus uitbrak, wist hij dat dit hét moment was om zijn idee te verwezenlijken. Hiervoor werd de benodigde apparatuur aangeschaft en aansluitend de webwinkel ‘Schuif aan bij Walter’ opgericht. Met ‘Schuif aan bij Walter’ verzorgt de chef-kok koelverse maaltijden op restaurant niveau. Voor iedereen die een keer geen tijd heeft of zin heeft om te koken. Het assortiment koelverse maaltijden wisselt maandelijks, zo kookt Walter met het seizoen mee. Hiernaast bevat de webshop ook een mooi assortiment aan maaltijdboxen, zoals diverse barbecue-, ontbijt-, brunch-, high tea-, tapas- en dinerboxen die te bestellen zijn vanaf 1 persoon. Zo tover je binnen no-time de meest heerlijke gerechten op tafel.

Contact

Voor meer informatie:

Walter Kookt!

Koningslinde 24a

7131 MP Lichtenvoorde

T   06 36048688

E   info@walterkookt.nl

  www.walterkookt.nl

    www.waltersmoked.nl

   www.schuifaanbijWalter.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *