Warmteservice nu écht goed genesteld in Achterhoek met vestiging in Groenlo

Wie in de omgeving van Groenlo woont en dringend behoefte heeft aan een cv-ketel of vloerverwarming, hoeft niet meer helemaal naar Doetinchem of Enschede te rijden. Zij kunnen sinds april voor verwarming, sanitair, dakbedekking en installatiematerialen terecht bij Warmteservice Groenlo.

Het oosten van de Achterhoek was een blinde vlek in de dekking van winkelketen Warmteservice, dat in heel Nederland meer dan 70 vestigingen telt. Daar moest verandering in komen, vond eigenaar Rob de Reus.

Al 16 jaar runt hij als franchisenemer Warmteservice Doetinchem. Een nieuw filiaal openen in Groenlo was een kolfje naar de hand van De Reus. ,,De nieuwe vestiging draait goed, met ondersteuning vanuit Doetinchem. Daar was al van alles opgebouwd.’’ De formule, de expertise, het assortiment. Alles is als vertrouwd in Groenlo. In het nieuwe filiaal kunnen Achterhoekers net als in Doetinchem rekenen op deskundig advies. Een keus uit alle bekende merken en goede prijzen.

Gijs, Marc en Marieke staan vijf dagen in de week klaar om klanten te helpen met hun deskundige advies. ,,Laatstgenoemde staat haar mannetje wel tussen haar twee collega’s’’, grinnikt De Reus. Hij is maar wat blij met de mix achter de toonbank. ,,Vrouwen in technische beroepen liggen niet voor het oprapen’’, zegt De Reus. ,,In onze branche is het tamelijk uniek dat een vrouw in de winkel staat.’’

De ontwikkelingen in warmteland staan intussen niet stil. Hoewel De Reus terughoudend is met het gebruiken van kreten als ‘van het gas af’, beseft hij dat het met de energieconsumptie écht minder kan.

Energietransitie is het toverwoord en Warmteservice speelt in op die vraag naar duurzaamheid. Hybride systemen zijn in steeds meer huizen te vinden. Bij Warmteservice kun je bijvoorbeeld voor een prijs van 850 euro een warmtepompboiler kopen. Deze innovatie combineert de functies van warmtepomp en boiler.

Ook in de oostelijke achterhoek is het nu dus een stukkie makkelijker geworden om de energierekening te verlagen.

Warmteservice Groenlo
Industrieweg 17C
0544-767111

Warmteservice Doetinchem
Transportweg 7-01
0314-377666

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *