de samengroei zorg en begeleiding

Wat aandacht krijgt groeit!

De in 2018 opgerichte De Samengroei Zorg en Begeleiding biedt zorg aan mensen waarbij een gewoon dagelijks leven niet lukt. Dat kan bijvoorbeeld komen als gevolg van psychische problemen, een verstandelijke beperking, vanwege verslavingsproblematiek of vanwege schulden.

Vaak gebeurt het dat door deze problemen mensen zich eenzaam, boos, angstig of verdrietig voelen. Door aandacht te hebben voor mens achter de problemen ontstaat ruimte om te mogen groeien als mens in plaats van te focussen op het probleem.

Probleem

Wat aandacht krijgt groeit, is een natuurwet die ook van toepassing is op het leven van ons als mens.  Soms gebeurt er iets in het leven wat deze normale ontwikkeling in de weg staat. Juist dan kunnen problemen ontstaan. Als er op dat moment onvoldoende aandacht is, krijgt een probleem de kans om verder te groeien.

Vertrouwensband

“Wij helpen in de dingen die voor ons vanzelfsprekend zijn. We bouwen een vertrouwensband op door te luisteren, te helpen om weer orde te krijgen in het leven en om de problemen stapsgewijs op te lossen. Wij gaan samen op zoek naar de mens achter de problematiek en geven die aandacht. Want wat aandacht krijgt……….groeit!”

Meer informatie?

Neem contact op met Erik Gussinklo (0654323030)

Website: www.desamengroeizorg.nl

Mail: info@desamengroeizorg.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *