Wat geef jij je lief voor Valentijnsdag?

Kies je weer voor een doos chocolade zeevruchten, omdat je toch iets moet geven voor Valentijnsdag? Sta je opnieuw met die standaard 2-in-1 douchegel aan de kassa van de drogist? Of… geef je iets waar je vlam écht op zit te wachten: tickets voor Het Grote Grand Prix Circus 2 op donderdag 3 maart bij Amphion.

Stoer of romantisch, de keuze is aan jou!

Het Grote Grand Prix Circus 2 is een wervelende voorstelling met Rob Kamphues als spreekstalmeester. Samen met Tom Coronel verzorgt hij de ultieme theaterervaring voor autosportliefhebbers. “Ik heb er enorm veel zin in om samen met mijn goede vriend en racementor Tom de grote namen uit de autosport aan de tand te voelen”, aldus Kamphues. Verwacht een heerlijke avond vol anekdotes over legendes in de autosport, over – hoe kan het ook anders – Max Verstappen, maar bovenal veel verhalen over eigen ervaringen in een raceauto.

Anderhalf uur lang vermaken de mannen de echte Formule 1-fan met verhalen en anekdotes tot de avond uit de bocht vliegt. Kamphues, presentator van alle tv-uitzendingen rondom de formule 1, maar ook verteller, cabaretier en parttime autocoureur neemt je mee in gloednieuwe verhalen achter de schermen van de autosport. “Samen met het publiek gaan we nagenieten van afgelopen legendarisch Formule-1 seizoen, blikken we vooruit op het komende seizoen, delen we onze liefde voor de autosport en vertellen we waarom racen zo ongelofelijk belangrijk voor ons is.” Ook Tom Coronel geeft acte de préséance, jonglerend op een circusbal. Hij vertelt waarom hij zelf de Formule 1 nét niet haalde en neemt per videochat ook een paar van zijn internationale racevrienden mee, zoals Formule-1-coureurs Rubens Barichello en Pedro de la Rosa. Kortom het ultieme avondje uit en perfecte Valentijnscadeau voor de Formule 1-liefhebber.

Uitje óp Valentijnsdag

Wil je Valentijnsdag uitgebreid vieren op maandag 14 februari? Kom dan naar een romantische film bij Amphion. Geniet van de gerestaureerde versie van de Franse filmklassieker Amélie – 20th Anniversary of droom weg bij de wervelende musical West Side Story. De door Steven Spielberg geregisseerde muziekfilm is genomineerd met maar liefst 7 Oscars!

Kijk voor tickets op amphion.nl.

___________________________________________________________________

Erop uit

Op de pagina erop uit lees je boeiende verhalen en voorbeelden over erop uitgaan in de Achterhoek. Laat je inspireren door de artikelen en/of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers. Ga voor meer artikelen naar de onderstaande link. https://www.helemaalachterhoek.nl/category/leven-in-de-achterhoek/erop-uit/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *