Mijn Metamorfose

Wauw… is dit niet mooi?

Naam: Britt
Leeftijd: 20 jaar
Woonplaats: Hengelo
In het dagelijks leven: eerstejaars studente Rijn IJssel in Arnhem
Waarom doe je mee aan een metamorfose: Ik wil graag meer model in mijn haren en een frisse najaarstint.

Het model van de maand oktober is de 20-jarige Britt uit Hengelo. Ze wilde graag meer model in het haar en stapte zodoende in onze metamorfose!

Voor deze oktobereditie werd de 20-jarige Britt uit Hengelo geselecteerd. Deze studente mag in haar vrije tijd graag sporten en tekenen/schilderen. Britt stapte de salon binnen van Hairemotion, waar kapster Ingrid haar al stond op te wachten. “Het haar van Britt is droog en heeft weinig glans. Daar gaan we wat aan doen” gaf Ingrid aan. Als eerste is Britt geknipt in lange lagen met de 3D dubbele klikscharen, zodat er wat meer beweging in het haar komt. Daarna zijn er op de scalppartij een aantal folies geplaatst in de kleuren blond en cognac. Zeker een leuke combi voor het najaar! Ingrid gaf nog advies mee. “Verzorg dit haar goed, vooral omdat het vrij droog en pluizig is. Gebruik daarom een KMS Moister shampoo en conditioner. Daarna een vleugje versteviger erin en breng het in model met föhn en of krultang.

Jumpsuit

Voor de fotoshoot kon plaatsvinden bracht Britt een bezoek aan SeeYou@10. Eigenaresse Esther vertelde; Ze heeft een mooie beenlengte waardoor mooie wijde broeken of jumpsuits haar schitterend staan. We hebben gekozen voor een jumpsuit van Melissa Oosterwolde in de kleur kobalt blauw (€ 129,95). Deze jumpsuits is net even anders dan andere jumpsuits en mooi afgewerkt van boven met een apart mouwtje. Bij Britt hebben we voor blauw gekozen, omdat deze kleur haar mooi en krachtig staat. Haar figuur komt mooi tot haar recht in deze jumpsuit!

Reactie

Ik ben er super blij mee. Dank jullie wel!

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
SeeYou@10: www.seeyou10.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *