Weer goed in uw vel met reiki of elementenmethode

Van reiki heeft u vast weleens gehoord. Minder bekend is de westerse tegenhanger van reiki, de elementenmethode, die ontwikkeld werd in Groot-Brittannië.


Reikimaster Jolande Demkes-Veldhuis van Huis voor Healing werkt met beide methodes en legt uit wat deze inhouden: “Reiki betekent universele energie. Het is een Japanse methode om energie te laten doorstromen. Reiki helpt bijvoorbeeld helen bij fysieke, mentale of emotionele problemen”.
 
De elementenmethode is gebaseerd op de elementen water, vuur, aarde en lucht. Hieruit bestaat de mens, samen met het vijfde element: de bezieling. Is er van één element te veel of te weinig, dan ontstaat er onbalans, wat zich kan uiten in lichamelijke en mentale klachten. Jolande kan helpen door het teveel van zo’n element te verminderen waardoor lichaam en geest weer in balans komen. De beide methoden vullen elkaar heel goed aan in een sessie.

Klachten zoals hoofd- en gewrichtspijn, depressieve gevoelens en slaapproblemen kunnen uiteraard ook een lichamelijke oorzaak hebben. Daarom is het goed om te weten dat een reiki- of elementenbehandeling parallel kan lopen aan een regulier medisch traject en deze zelfs juist kan ondersteunen.

Afspraken bij Huis voor Healing duren ongeveer drie kwartier. Tijdens de behandeling ligt u comfortabel en heerlijk toegedekt op een behandeltafel – wat ook nog eens heel onstpannend werkt. Jolande kan ook een behandeling op afstand geven, of bij u aan huis komen.

“Ik kan mij voorstellen dat deze methodes wat zweverig kunnen klinken,” zegt Jolande, “maar dat is het totaal niet. De resultaten zijn heel concreet. Zo had ik een klant die na slechts één behandeling zei: ik kan weer lekker slapen”. Ook iemand met enkelblessures die er aanvankelijk heel sceptisch tegenover stond, had al na één behandeling geen last meer van zijn enkel!Huis voor Healing
Piet Heinstraat 36
7122 VP  Aalten
m t 06 52 684 853
i facebook: Huis voor Healing.nl
e joveldhuis@hotmail.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *