Weer in balans met acupunctuur

Sterk met Balans met acupunctuur

Sterk met Balans is de praktijk voor acupunctuur. In deze praktijk behandelt Erica Woud mensen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde. “Samen nemen we de tijd om de oorzaak van het probleem naar boven te halen en te behandelen”, zegt Erica. Ze ontvangt je graag in haar praktijk.

“Acupunctuur is voor iedereen die uit balans is”, vertelt Erica met een lach. Ze legt uit dat zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden bij haar terecht kunnen. “Een paar voorbeelden waarbij ik help zijn: reumatische klachten, afvallen, pijn, overgangsklachten, slijmbeursontstekingen, darm- en rugproblemen, migraine en ondersteuning in het ivf-traject.”

“De Chinese Geneeskunde spreekt mij aan omdat er naar de mens in zijn geheel wordt gekeken”, legt Erica uit. “Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als acupuncturist plaats ik naaldjes op bepaalde punten op de meridianen, oftewel energiebanen. Met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen.”


Tijdens een uitgebreide intake vindt er altijd een behandeling plaats. “Ik vind het belangrijk dat mensen van tevoren weten hoe acupunctuur voelt.” Jaarlijks volgt ze diverse bijscholingen, zowel medische als Chinese geneeskunde. Dit doet ze om haar erkenning te behouden en daardoor wordt ze vergoed door de zorgverzekering.

“Het is een fabeltje dat acupunctuur pijn doet, omdat er met naalden wordt gewerkt. In tegenstelling: het is ontspannend.” Naast acupunctuur vult ze behandelingen aan met o.a. voedingsadviezen, massage, cupping en maakt ze gebruik van een warmtelamp. “Dit alles om weer in balans te komen.”

Nieuwsgierig wat Erica voor jou kan betekenen? Erica Woud | Hackfort 49 | 7006JB Doetinchem | T: 06 12 95 15 01| I:www.sterkmetbalans.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *