Sterk met Balans met acupunctuur

Weer in balans met acupunctuur

Sterk met Balans is de praktijk voor acupunctuur. In deze praktijk behandelt Erica Woud mensen volgens de Traditionele Chinese Geneeskunde. “Samen nemen we de tijd om de oorzaak van het probleem naar boven te halen en te behandelen”, zegt Erica. Ze ontvangt je graag in haar praktijk.

“Acupunctuur is voor iedereen die uit balans is”, vertelt Erica met een lach. Ze legt uit dat zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden bij haar terecht kunnen. “Een paar voorbeelden waarbij ik help zijn: reumatische klachten, afvallen, pijn, overgangsklachten, slijmbeursontstekingen, darm- en rugproblemen, migraine en ondersteuning in het ivf-traject.”

“De Chinese Geneeskunde spreekt mij aan omdat er naar de mens in zijn geheel wordt gekeken”, legt Erica uit. “Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als acupuncturist plaats ik naaldjes op bepaalde punten op de meridianen, oftewel energiebanen. Met als doel het zelfgenezend vermogen van het lichaam te herstellen.”


Tijdens een uitgebreide intake vindt er altijd een behandeling plaats. “Ik vind het belangrijk dat mensen van tevoren weten hoe acupunctuur voelt.” Jaarlijks volgt ze diverse bijscholingen, zowel medische als Chinese geneeskunde. Dit doet ze om haar erkenning te behouden en daardoor wordt ze vergoed door de zorgverzekering.

“Het is een fabeltje dat acupunctuur pijn doet, omdat er met naalden wordt gewerkt. In tegenstelling: het is ontspannend.” Naast acupunctuur vult ze behandelingen aan met o.a. voedingsadviezen, massage, cupping en maakt ze gebruik van een warmtelamp. “Dit alles om weer in balans te komen.”

Nieuwsgierig wat Erica voor jou kan betekenen? Erica Woud | Hackfort 49 | 7006JB Doetinchem | T: 06 12 95 15 01| I:www.sterkmetbalans.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Midzomer Mondriaan Festival 2024
Erop uit
Online

Midzomer Mondriaan Festival 2024

Muzikaal spektakel in het Winterswijkse centrum In 2024 verrast Winterswijk haar inwoners en bezoekers opnieuw met een cultureel en muzikaal festival. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zal het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *