Welke ervaren technici zijn klaar om met smarthomespecialist De Slimme Jongens mee te groeien?

Welke ervaren technici zijn klaar om met smarthomespecialist De Slimme Jongens mee te groeien?

De Slimme Jongens in Zevenaar is gespecialiseerd in slimme, ofwel smarthome, toepassingen voor particulieren op het gebied van veiligheid, domotica en energie. Van een compleet beveiligingssysteem tot en met audio, toegangscontrole en domotica waarin alle systemen met elkaar samenwerken.

“Gebruiksvriendelijk te bedienen vanaf een eenvoudige schakelaar of app, zonder handleiding of cursus,” vertelt directeur en mede-eigenaar Bram Aaldering. De Slimme Jongens groeit sterk en zoekt ervaren technici die een stap willen maken in hun carrière.

“Onze klanten zijn over het algemeen particulieren met luxe woningen en appartementen,” vertelt Aaldering. “Met een team van specialisten op het gebied van elektrotechniek, beveiliging en domotica ontwerpen, plaatsen en onderhouden we onze smarthomesystemen. Onze teamleden zijn ervaren mensen die werken met de beste materialen op de mooiste plekken. Ze krijgen de tijd om de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren, gaan graag uitdagingen aan en leren iedere dag van elkaar.”

Vacatures door groei

Doordat De Slimme Jongens sterk groeit, wordt gezocht naar nieuwe ervaren medewerkers. ,,Momenteel hebben we vier vacatures,” vertelt Aaldering. “Als je bij ons komt werken, kom je in een leuk jong team, heb je uitstekende doorgroeimogelijkheden, veel eigen verantwoordelijkheid en werk je op fantastische plekken.”

Reageren?
Ben je ervaren in je vakgebied, communicatief sterk en klaar voor een volgende stap in je carrière? Reageer dan op een van onderstaande vacatures via www.deslimmejongens.nl

Beveiligingsmonteur:
Jij bent als beveiligingsmonteur voornamelijk werkzaam in luxe woningen. Jij installeert alarminstallaties, camerabeveiliging en toegangscontrole systemen. Heb jij een MBV/TBV diploma dan zoeken wij jou.

Ervaren elektromonteur:
Jij bent als elektromonteur voornamelijk werkzaam in luxe woningen. Jij installeert elektrische installaties van A tot Z en jij hebt interesse of ervaring met smart home techniek. 

Service monteur:
Jij lokaliseert en lost storingen op aan elektrotechnische- en smart home installaties, jij bent communicatief sterk en deinst niet terug voor een technische uitdaging.

Calculator/werkvoorbereider:
Als rechterhand van onze Smart Home architect maak je ontwerpen en breng je offertes uit voor de meest uiteenlopende Slimme installaties. 

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *