Tandartspraktijk gespecialiseerd in angstpatiënten

In onze tandartspraktijk middenin het centrum van Winterswijk werken we met een klein gespecialiseerd tandartspraktijk team samen om de beste tandheelkundige zorg te kunnen verlenen. We maken gebruik van de modernste technieken en innovatieve behandelmethodes met als doel om jouw behandeling zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Of dit nu een vulling, een orthodontische behandeling of het plaatsen van een implantaat betreft; bij ons vind je alle disciplines onder één dak.

Onze praktijk wordt door klanten omschreven als gemoedelijk, modern, persoonlijk en innovatief. We vinden het dan ook belangrijk dat er een prettige sfeer heerst in de praktijk.

Implantologie

Een implantaat is de perfecte oplossing wanneer je één, meerdere of zelfs alle tanden of kiezen mist. Implantaten zorgen ervoor dat je weer kunt lachen, eten en praten zonder problemen. Een tandheelkundig implantaat is een kunstwortel, gemaakt van titanium, die in je kaak wordt geschroefd. Daarop wordt vervolgens een op maat gemaakte kroon, brug of gebitsprothese geplaatst.

Orthodontie

Naast de welbekende bracketbeugel beschikken wij ook over de door 3D-technologie vervaardigde transparante Aligners van Suresmile. Aligners zijn comfortabel te dragen en op elk moment uitneembaar. 

Contact

Denarius Dental
Ratumsestraat 17
7101 MS, Winterswijk
Tel: 0543- 51 21 17
E: info@denariusdental.nl
W: www.denariusdental.nl

Wij zijn geopend op:

Maandag t/m donderdag 8:30 tot 17:00 uur.

Vrijdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 8:30 tot 17:00 uur.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Opgelucht
Bedrijfspresentaties
Financiën

Opgelucht…

Elke dag verlaten cliënten opgelucht ons kantoor nadat ze hun testament hebben geregeld. Een testament lijkt iets definitiefs, maar het is eigenlijk een momentopname. Het is gebaseerd op iemands wensen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *