Stanstechniek

Wie groeit er mee met Stanstechniek Gaanderen?

Stanstechniek Gaanderen groeit al jaren hard. De toeleverancier van metalen onderdelen en eindproducten voor onder meer de zonnepanelenindustrie, overheaddeuren en magazijninrichtingen onderscheidt zich van de concurrentie door een intensieve samenwerking met de klant en door automatisering van het productieproces.

De klant legt een vraag neer, wij bedenken de oplossing, doen de werkvoorbereiding, maken de gereedschappen én leveren het eindproduct,” vertelt directeur Jurgen van Loon. “Wij zijn betrokken bij het hele productieproces.”

Automatisering

Een ander onderscheidend kenmerk van het Gaanderens bedrijf is dat bijna alle productieprocessen geautomatiseerd verlopen en het constant streeft naar efficiency. ,,Wij werken er constant aan verstoringen te voorkomen en productieprocessen efficiënter te maken,” licht Van Loon toe. ,,We doen dat niet alleen met automatisering, maar ook door naar andere factoren te kijken, zoals bijvoorbeeld producten lichter maken. Door intensief met de klant samen te werken, kunnen we beter plannen. Door al deze factoren zijn we in staat tegen lagere kosten te produceren.”

Veertig procent groei

De aanpak van Stanstechniek Gaanderen is erg succesvol. ,,De laatste jaren is onze omzet gemiddeld dertig tot veertig procent per jaar gegroeid,” vertelt Van Loon. ,,Wij werken niet alleen samen met Nederlandse klanten maar met klanten in heel Europa en zelfs ver daarbuiten zoals Singapore, Japan, het Midden-Oosten en de Verenigde Staten. Zeventig procent van onze klanten is actief op het gebied van duurzaamheid. Die markt en daarmee onze omzet groeit enorm.”

Nieuwe collega’s

Om die groei op te kunnen vangen is Stanstechniek Gaanderen op zoek naar nieuwe medewerkers. ,,In alle geledingen van het bedrijf zoeken we nieuwe collega’s,” vertelt Van Loon die er ook als het gaat om personeelsbeleid een eigen visie op na houdt. ,We kijken vooral of iemand bij ons bedrijf past,” zegt hij. ,,Of hij of zij wel of niet honderd procent gekwalificeerd is, vind ik van minder belang, gemotiveerde sollicitanten geven we graag een kans. We streven naar ‘happy people’. Als iemand gelukkig is, wordt de onderlinge sfeer beter, de productie hoger en daalt het ziekteverzuim.”

Vacatures

Stanstechniek Gaanderen heeft vacatures op zowel kantoor als in de productiehal. ,,Om de groei door te kunnen zetten, hebben we nieuwe mensen nodig op alle niveaus en afdelingen,”, zegt Van Loon. ,,Je kan bij ons ook werken en leren of stage lopen. Vaak blijven stagiaires na afloop van de stage bij ons.” Wie deel uit wil maken van een groeiend mooi bedrijf kijkt voor meer informatie en contactinformatie op www.stanstechniek.com/ nl/vacatures. Nieuwsgierig? Op vrijdagavond 23 september opent Stanstechniek haar deuren, iedereen is dan van harte welkom.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *