Foto's

Wie zit erop mij te wachten? Investeren?

Veel mensen vergeten vaak tijd te investeren in zichzelf. Denk aan tijd met familie of vrienden, relaties, studies, zelfontwikkeling en ga zo maar door.

Voordat ik therapeut werd vergat ik ook wel eens om in mijzelf te investeren, maar dat kwam doordat ik mijzelf niet op de eerste plek had gezet. Ik leefde de droom van een ander en liep mijzelf daarin nog wel eens voorbij. Alsof ik toeschouwer was van mijn eigen leven in plaats van deelnemer. Doordat ik mezelf had weggecijferd schoof ik mijn eigen droom steeds verder voor me uit.

Goed genoeg?

Jarenlang deed ik deze belemmerende overtuigingen: Wie zit er op mij te wachten? Ben ik wel goed genoeg? Ben ik dit wel waard? D.m.v. hypnose heb ik dit voor mijzelf kunnen oplossen!

Ondernemen

Mijn zelfvertrouwen is omhoog gegaan, ik ben gaan ondernemen en ik help mensen nu op de meest diepe laag de beste versie van zichzelf te worden en zijn angsten verleden tijd. Wil jij in jezelf investeren, maar schuif jij dat nu nog voor je uit?

Ik help je graag

Vragen

Heb je vragen? Ik verwijs je graag door naar het contact formulier op mijn website voor een GRATIS intakegesprek: www.hypnopraktijkremi.nl

Contact

Monseigneur Nolensstraat 10
Silvolde
T: 0612150347

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *