Wij kunnen alles met metaal!

Bent u op zoek naar een echte eyecatcher voor uw tuin? Wij maken bloembakken van cortenstaal metaal met een stoere en tijdloze uitstraling.

Cortenstaal is een duurzaam materiaal dat door een natuurlijk roestproces zijn mooie roestbruine verkleuringen krijgt. Door het natuurlijke roestproces is geen één plantenbak hetzelfde. De roest beschermt het staal tegen verdere corrosie. Cortenstalen producten zijn vorstbestendig en onverwoestbaar.

Veel mogelijkheden

Naast maatwerk bloembakken zijn er ook andere mogelijkheden. Bijvoorbeeld brievenbussen, industriële meubels en poorten/hekwerken van staal gepoedercoat in iedere gewenste rall kleur.

Contact

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.
Galileïstraat 5
7131 PE Lichtenvoorde
T:   0643903580
E:   Info@eekro-metaal.nl
I:    www.eekro-metaal.nl

___________________________________________________________________
Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *