Tritop Interieurbouw B.V

‘Wij verkopen geen product, maar maken de oplossing’

“Met een team van ruim 23 mensen hebben we iedere dag alles over voor onze klanten en al meer dan twintig jaar streven we naar maatwerk binnen de interieurbouw,” vertelt ontwerper Justin Bongaarts. Tritop Interieurbouw in Dinxperlo heeft alles in huis om de wensen van hun klanten waar te maken als het gaat om interieurbouw.

Het begint allemaal met aandachtig luisteren naar wat de klant in gedachten heeft. Vervolgens wordt de locatie zorgvuldig opgemeten en in beeld gebracht. Een ontwerper gaat daarna aan de slag om vorm te geven aan het interieurconcept. Justin: “Door creatief te zijn in ontwerp en materiaalgebruik, willen we het verschil maken.” Nadat het ontwerp aan de klant is voorgelegd en akkoord bevonden, wordt het volledige interieur in eigen fabriek gemaakt en daarna op locatie geïnstalleerd. “Doordat we het zelf doen, kunnen we veel meer dan standaard. Dat geldt voor een bijzonder meubelstuk, maar ook voor een uniek interieur. We stoppen niet voordat iedereen tevreden is”, aldus Justin.

Uitdaging

Na een brand in 2020 moest Tritop vanuit Aalten verhuizen en kwamen ze zo terecht in Dinxperlo. Justin: “Dit pand was gedateerd, maar we konden het daardoor helemaal opnieuw inrichten. We zijn al een heel eind, maar we willen het nog wel verder verfraaien.” Tritop bestaat al 23 jaar en heeft in de loop der jaren een heel brede klantengroep opgebouwd. Ze doen projecten in onder andere de gezondheidszorg, onderwijs, kantoorinrichting, retail, horeca, sport, totaalinrichting en bij particulieren. Justin: “Het is ons doel om uiteindelijk trots te zijn op al onze projecten. We werken elke dag aan creatieve oplossingen voor elk interieur. Het is ons uitgangspunt om altijd een maatwerkoplossing te bieden. Die uitdaging gaan we steeds weer met plezier aan.”

Vacatures:

Lijkt het je leuk om bij deze full-service specialist op het gebied van interieuroplossingen te werken? Bij Tritop zoeken we momenteel nog onder andere:
Werkvoorbereider
Machinaal houtbewerker
Meubelmakers/interieurbouwer

Interesse

Heb je interesse in de vacatures bij Tritop interieurbouw? Bezoek dan onze website! We zien jouw sollicitatie met motivatie en CV graag tegemoet! Of neem contact met ons op.

Tritop Interieurbouw B.V.,
Anholtseweg 32
7091 HB Dinxperlo
T: (+31) 0543 – 49 44 30
E: info@tritop.nl
W: www.tritop.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Ebbers Mechanisatie
Bedrijfspresentaties

Automowers: voor een perfect gazon

De landbouw staat onder druk. Ebbers Mechanisatie ondervindt er geen last van. Integendeel, het bedrijf in Winterswijk-Huppel maakt zelfs een mooie groei door. Klanten zijn uitermate tevreden over het uitgebreide

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *