Coachings Wijs

Wij zoeken een Jobcoach / reintegratie coach

CoachingsWijs staat voor betrokken, doelgericht, betrouwbaar, korte lijntjes, open en eerlijk, geen woorden maar daden.

Baan

Jobcoach voor 16 – 28 uur (in overleg is hierin eea bespreekbaar).  Als jobcoach ben je verantwoordelijk voor een eigen caseload met klanten die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. Jij bent voor de klant een belangrijk persoon die hem of haar kan helpen om weer optimaal deel te nemen aan de maatschappij. Je baan is heel zelfstandig en je komt volop uitdagingen tegen.

Naast jobcoaching ondersteun je ook bij re-integratie diensten. Jij bent de persoon die mensen helpt weer klaar te stomen voor de reguliere arbeidsmarkt.

Wie ben jij

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau (in het bezit zijn van de HBO jobcoachopleiding is een pré).
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep
  • Je bent woonachtig in het werkgebied Twente/oost Gelderland. (Dit zal ook je werkgebied zijn).
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift.
  • Je bent in staat zelfstandig te werken (zorgdragen voor een eigen planning)
  • Je bent In het bezit van het rijbewijs B en een auto.
  • Je hebt een  juiste werkinstelling en bent bereid net iets meer te geven wanneer noodzakelijk. Je hebt geen 9:00 tot 17:00 mentaliteit.

Wie zijn wij
We bieden een leuke, uitdagende baan in een klein hecht team bestaande uit vier personen. Jij kan de vijfde krachtige persoon worden om het team te versterken. We bieden een prettige, informele en open werksfeer. Arbeidsvoorwaarden bespreken we tijdens een gesprek onder het genot van een kopje koffie/thee.

Coachingswijs B.V.
CoachingsWijs B.V. is in april 2019 overgenomen door Vivian Ooms en Fenny Beijer. WIJ hebben als doel mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt te laten functioneren met en tussen reguliere werknemers op de werkvloer. WIJ coachen WIJS door in te inspelen op de mogelijkheden en krachten van de klanten. Ons motto is dan ook: SAMEN STERK IN ELK WERK. CoachingsWijs heeft een uitgebreid netwerk met werkgevers en is in staat om snel een goede match te maken.

Word je enthousiast van deze vacature of wil je eerst meer informatie. Twijfel dan niet en neem contact op met info@coachingswijs.nl of bel naar Vivian Ooms 0653544838 of Fenny Beijer 0610664475

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *