Wijnbar Lichtenvoorde, een nieuw begrip in de Achterhoek

Wijnbar Lichtenvoorde is ruim een jaar open met natuurlijk veel coronahobbels, gastvrouw Miranda Rietberg heeft in die tijd zeker niet stilgezeten, van een wijnopslagplaats van voormalige eigenaar Manus van Ooijen omgetoverd naar een gezellige wijnbar. Al jaren een begrip in de Randstad en grote steden maar nu ook in de Achterhoek!

Midden in het uitgaansgeweld in Lichtenvoorde bevindt zich naast Tapperij van Ooijen deze unieke locatie. Natuurlijk is niet alleen wijn te verkrijgen maar alle denkbare drankjes. Om een avondje wijnbar compleet te maken serveren Miranda en haar jonge team ook heerlijke hapjes uit eigen keuken. Ook kan de wijnbar worden afgehuurd voor feestjes tot maximaal 100 personen, het terras aan de voorkant kan hiervoor een extra ruimte bieden voor rokers. Binnen bevindt zich fijne zitjes en een mega discobal voor een avondje dansen. Miranda organiseert, samen met partner Maurice, op 4 en 5 november een wijnproeverij voor najaarswijnen. Speciale wijnexperts worden ‘ingevlogen’ om iedereen van informatie te voorzien. Dit najaar wordt speciale nadruk gelegd op traditionele wijnlanden Italië en Frankrijk. Bent u geïnteresseerd, stuur een mail naar; info@tapperijvanooijen.com. Met de slogan, het leven is te kort om slechte wijn te drinken…, proosten we op een hopelijk snelle ontmoeting.

Met klinkende groet,

Miranda Rietberg

Wijnbar Lichtenvoorde

Molendijk 2 7131 cv Lichtenvoorde

Site: https://tapperijvanooijen.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *