Winkelhorst Ledermode

Winkelhorst Ledermode & Lederwaren sluit op hoogtepunt

Winkelhorst Ledermode & Lederwaren in Winterswijk sluit eind dit jaar definitief de deuren. Dat gebeurt op het hoogtepunt, want de resultaten waren nog nooit zo goed als de laatste anderhalf jaar. “Het is mooi zo”, zegt Irma Winkelhorst die de zaak al 26 jaar runt. Klanten profiteren tot en met december van kortingen tot 70 procent tijdens de leegverkoop.

Veel winkels stoppen noodgedwongen omdat ze slecht draaien of omdat er geen toekomstperspectief is. Dat is bij Winkelhorst Ledermode & Lederwaren beslist niet het geval. Miel en Irma Winkelhorst hebben zelf de beslissing genomen om ermee te stoppen. “Deze zaak runnen met onze fijne collega’s is ontzettend leuk, maar het kost ook veel tijd en energie. We worden ouder en kijken uit naar meer vrije tijd.” Daarnaast zou het huurcontract dat afloopt weer voor vijf jaar verlengd moeten worden.

“Dat vinden we te lang.” Aangezien er geen bedrijfsopvolging of overnamekandidaten zijn, houdt het op. “We stoppen met opgeheven hoofd en een positief gevoel, al vinden we het uiteraard heel jammer voor onze medewerkers en voor het winkelbestand van Winterswijk. Maar zij hebben alle begrip voor ons besluit. We doen aan het eind van het jaar samen de winkel dicht.” Miel en Irma willen alle klanten bedanken voor het vertrouwen al die jaren.

Contact

Winkelhorst Ledermode & Lederwaren
Misterstraat 33
7101 ES Winterswijk
T: 0543 530580
E: info@winkelhorstledermode.nl
I: www.winkelhorstledermode.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *