wish lichtenvoorde

Wish de specialist in bedrijfswagens en industrieel spuitwerk

WISH in Lichtenvoorde groeit door

WISH bestaat uit een jong en gedreven team van vakkundige medewerkers. Het bedrijf ging in 2012 van start onder de naam Wiggers Industrie Spuiterij Holland, oftewel WISH. In januari 2016 verhuisde eigenaar Henk Wiggers met zijn personeel van Winterswijk naar de Mercatorstraat in Lichtenvoorde. Ook daar maakt de bruisende onderneming een gestage groei door.


WISH geldt als dé specialist in bedrijfswagens en industrieel spuitwerk. De onderneming beschikt in Lichtenvoorde over een grote moderne spuiterij voor bedrijfswagens, containers, grote vrachtwagens en trucks eventueel met oplegger. Het maakt tevens gebruik van een spuitwand met een geavanceerd afzuig- en recirculatiesysteem. Het bedrijf verricht ook schadeherstel, zoals richten, uitdeuken en uiteraard spuiten. Kunststofonderdelen vormen daarbij geen enkel probleem. Daarnaast is het bedreven in beletteringen en het spuiten van industriële toepassingen.


Snel en flexibel

WISH telt veel klanten in de Achterhoek, het netwerk wordt door mond-tot-mond reclame steeds groter. Het gaat om grote en kleine opdrachtgevers, zoals bouwbedrijf BINX, afvalinzamelaar ROVA, WAM&VanDuren Bouwgroep, Truck en Trailer groep en Wensink Truck Centrum in Doetinchem. Het komt ook in actie voor het ministerie van Defensie, het Franse en Noorse leger. Dat gebeurt in opdracht van Contour Advanced Systems in Varsseveld. Het spuiten van containers neemt een vlucht, verder krijgen we ook steeds meer campers, caravans, auto’s van particulieren en tractoren voor schadeherstel en spuitwerk.  “Klanttevredenheid is een groot goed”, benadrukt Henk Wiggers. “Het is van groot belang om afspraken na te komen. Daar hechten we grote waarde aan. Afspraak is bij ons ook echt afspraak. We leveren kwaliteit en kunnen snel en flexibel op de vraag inspelen. Ook de aftersales krijgt volop aandacht.”


Afspraak is afspraak, dat zorgt voor tevreden klanten’


Vakmensen welkom

De gedegen aanpak zorgt voor steeds meer klanten. Om de groei bij te kunnen houden, is nieuw personeel altijd welkom bij WISH. Er staan momenteel acht werknemers op de loonlijst. Daarvan hebben er vier een afstand tot de arbeidsmarkt. “Er is een groot tekort aan vakmensen. Mede daarom leiden we medewerkers zelf op. Dat is een mooie uitdaging”, stelt Wiggers. Hij investeert graag tijd en energie in zijn team. “Het valt niet mee om aan goede personeelsleden te komen. Er zijn helaas weinig mensen die voor dit mooie vak kiezen.” WISH zoekt vooral personen die echt willen. Bij het bedrijf leren ze de vaardigheden. “Dat gebeurt met vallen en opstaan en dat is ook niet erg. Het is altijd maatwerk. Maar als het uiteindelijk lukt, geeft dat veel voldoening. Daar doen we het voor.”

Er is momenteel een vacature voor een ervaren voorbewerkers/spuiter. Het gaat om een afwisselende fulltime baan waarbij je grote trucks onder handen neemt. Degene krijg de kans zich te specialiseren in het allround vak van industrieel spuiter en deel uit te maken van een jong en hecht team bij een betrokken werkgever. Belangstellenden kunnen zich melden bij Henk Wiggers via tel. 0544 84 37 39 of mail naar: info@wishlichtenvoorde.nl

WISH verzorgt periodieke laadklepkeuringen voor vrachtwagens (LPK) en heeft daarvoor een erkend keurmeester in dienst. Het is verder een erkend leerbedrijf en aangesloten bij Focwa (Focwa Truck Schade Servicebedrijf). 


Unieke Achterhoekers aan het werk

WISH werd enkele maanden geleden vanwege de inspanningen op de arbeidsmarkt beloond met het bordje ‘Unieke Achterhoekers aan het werk’ van WerkgeversServicepunt Achterhoek (WSPA). Mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen er volop de kans op een betaalde baan. “Dat doen we graag, ook vanuit sociaal oogpunt”, aldus Henk Wiggers. “Het zorgt regelmatig voor nieuwe medewerkers, ze moeten gemotiveerd en leergierig zijn. Iedereen mag zich bewijzen. We kijken daarbij vooral naar wat mensen wel kunnen, niet naar eventuele beperkingen. En daar worden de werkzaamheden op aangepast.”

Contact

Neem voor meer informatie of een vrijblijvende offerte gerust contact op met:

WISH

Mercatorstraat 38 A

7131 PX Lichtenvoorde

T   0544 843739

E   info@wishlichtenvoorde.nl

I    www.wishlichtenvoorde.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *