Wish

WISH groeit door industrieel spuitwerk

Vakkundig, betrokken en betrouwbaar. WISH heeft een prima naam opgebouwd. Het bedrijf van Henk Wiggers bestaat volgende maand 12,5 jaar en ontwikkelde zich in die tijd tot een ware specialist. “Door de groei in vooral industrieel spuitwerk kunnen we nieuwe medewerkers goed gebruiken. Het gaat om uitdagende banen met toekomstperspectief”, zegt de eigenaar.

Het succes van WISH kent een keerzijde, weet Wiggers. De gedegen aanpak zorgt voor meer klanten en dus meer werk. “Door mond-tot-mond reclame wordt het steeds drukker. We komen in actie voor Achterhoekse klanten, maar ook bedrijven buiten de regio weten ons te vinden.” Daarom is WISH op zoek naar nieuw personeel. Momenteel staan er acht werknemers op de loonlijst. Het valt niet mee om het aantal medewerkers te kunnen uitbreiden. “Er zijn niet veel mensen die voor dit mooie vak kiezen”, legt Wiggers uit. “Een technische achtergrond is handig, maar we zoeken vooral mensen die echt willen. Het opleiden gebeurt intern, daar steek ik graag tijd en energie in.” Bij het bedrijf werken ook drie mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. “Bij gebleken geschiktheid ligt een vast contract in het verschiet.”   

Schadeherstel

WISH is bedreven in industrieel spuitwerk en het spuiten van bedrijfswagens, vrachtwagens met oplegger en containers. “We kunnen worden ingeschakeld voor al het spuitwerk, bijvoorbeeld ook voor paardentrailers, marktverkoopwagens en vele soorten ijzerwerk. De onderneming beschikt in Lichtenvoorde over een grote moderne spuiterij. Het maakt gebruik van een spuitwand met een geavanceerd afzuig- en recirculatiesysteem. Het bedrijf verricht tevens schadeherstel, zoals richten, uitdeuken en uiteraard spuiten, bijvoorbeeld van kunststofonderdelen en industriële toepassingen.

Klanttevredenheid

WISH telt veel klanten in de Achterhoek, het netwerk wordt door mond-tot-mond reclame steeds groter. Het gaat om grote en kleine opdrachtgevers. Verder krijgt het bedrijf ook steeds meer campers, caravans, auto’s van particulieren en tractoren voor schadeherstel en spuitwerk.  “Het draait allemaal om klanttevredenheid”, vertelt eigenaar Henk Wiggers. “Het is van groot belang om afspraken na te komen. Daar hechten we grote waarde aan. Afspraak is bij ons ook echt afspraak. We leveren kwaliteit en kunnen snel en flexibel op de vraag inspelen. Ook de aftersales krijgt volop aandacht.”

Laadklepkeuringen

WISH verzorgt ook periodieke laadklepkeuringen voor vrachtwagens (LPK) en heeft daarvoor een erkend keurmeester in dienst. Het is verder een erkend leerbedrijf en aangesloten bij BOVAG.

Contact

WISH Lichtenvoorde
Mercatorstraat 38 A
7131 PX Lichtenvoorde
T: 0544 843739
E: info@wishlichtenvoorde.nl
I: www.wishlichtenvoorde.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Taal
Bedrijfspresentaties
Financiën

Taal

Als notaris en medewerker op een notariskantoor ben je dagelijks bezig met taal. Communiceren, corresponderen en het maken van akten. En die akten bevatten ambtelijke, wettelijke taal. Vrijwel dagelijks krijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *