WISH Specialist

WISH Specialist in bedrijfswagens en industrieel spuitwerk

WISH geldt als dé specialist in bedrijfswagens en industrieel spuitwerk. De onderneming beschikt in Lichtenvoorde over een grote moderne spuiterij voor bedrijfswagens, containers, grote vrachtwagens en trucks eventueel met oplegger. Het maakt tevens gebruik van een spuitwand met een geavanceerd afzuig- en recirculatiesysteem. Het bedrijf verricht ook schadeherstel, zoals richten, uitdeuken en uiteraard spuiten. Kunststofonderdelen vormen daarbij geen enkel probleem. Daarnaast is het bedreven in beletteringen en het spuiten van industriële toepassingen.

WISH telt veel klanten in de Achterhoek, het netwerk wordt door mond tot-mond reclame steeds groter. Het gaat om grote en kleine opdrachtgevers, zoals bouwbedrijf BINX, afvalinzamelaar ROVA, Ter Horst Groep in Varsseveld en Wensink Truck Centrum in Doetinchem. Het komt ook in actie voor het ministerie van Defensie, het Franse en Noorse leger. Dat gebeurt in opdracht van Contour Advanced Systems in Varsseveld.

Mooi vak

De gedegen aanpak zorgt voor steeds meer klanten. Om de groei bij te kunnen houden, is nieuw personeel altijd welkom bij WISH. Er staan momenteel acht werknemers op de loonlijst. Daarvan hebben er drie een afstand tot de arbeidsmarkt. “Er is een groot tekort aan vakmensen. Mede daarom leiden we medewerkers zelf op. Dat is een mooie uitdaging”, aldus Wiggers. Hij investeert graag tijd en energie in zijn team. “Het valt niet mee om aan goede personeelsleden te komen. Er zijn helaas weinig mensen die voor dit mooie vak kiezen.” WISH zoekt vooral personen die echt willen. Bij het bedrijf leren ze de vaardigheden. “Dat gebeurt met vallen en opstaan en dat is ook niet erg. Het is altijd maatwerk. Maar als het uiteindelijk lukt, geeft dat veel voldoening.”

Klanttevredenheid

Het spuiten van containers neemt een vlucht, verder krijgt het bedrijf ook steeds meer campers, caravans, auto’s van particulieren en tractoren voor schadeherstel en spuitwerk. “Het draait allemaal om klanttevredenheid”, vertelt eigenaar Henk Wiggers. “Het is van groot belang om afspraken na te komen. Daar hechten we grote waarde aan. Afspraak is bij ons ook echt afspraak. We leveren kwaliteit en kunnen snel en flexibel op de vraag inspelen. Ook de aftersales krijgt volop aandacht.”

Bovag lid

WISH verzorgt ook periodieke laadklepkeuringen voor vrachtwagens (LPK) en heeft daarvoor een erkend keurmeester in dienst. Met ingang van 1 april zijn wij Bovag lid geworden.

Contact

WISH Lichtenvoorde
Mercatorstraat 38 A
7131 PX Lichtenvoorde
T: 0544 843739
E: info@wishlichtenvoorde.nl
I: www.wishlichtenvoorde.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *