Woestenenk hovenier

Woestenenk Hovenier creëert unieke tuinen

Martijn Woestenenk begon in 2015 zijn eigen hoveniersbedrijf. “Ik werk graag met mijn handen en ben niet het type dat de hele dag op kantoor wil zitten.”

Sindsdien runt hij Woestenenk Hovenier en houden hij en zijn werknemers zich bezig met het aanleggen, onderhouden en renoveren van tuinen bij particulieren en bedrijven in de omgeving van Barchem/Ruurlo. Ook het straat- en grondwerk, timmerwerk en verlichting kan door hen worden aangelegd of aangepast. “Het leukst is om in overleg met een klant een nieuwe tuin aan te mogen leggen en dat je er naderhand terug mag komen om het onderhoud te doen en de tuin naar een volwassen tuin te begeleiden. Dan kun je goed bekijken hoe dat wat  je voor ogen had bij de aanleg ook daadwerkelijk uitkomt.” 

Martijn heeft het behoorlijk druk. “De aanwas van nieuwe hoveniers is minimaal. Ik denk dat het komt doordat hoveniers vaak worden geassocieerd met een oranje hesje en een schoffel, maar het vak is zoveel meer dan dat. We hebben heel gevarieerd werk en daarnaast vind ik de persoonlijke contact met de klant heel belangrijk.”

Benieuwd naar wat Woestenenk Hovenier voor uw tuin kan betekenen? Bezoek de website: www.woestenenkhovenier.nl waar u ook een blik kunt werpen op de projecten die het bedrijf onder handen heeft genomen. Of neem contact op met Woestenenk Hovenier via tel. 06-52762240 of via e-mail: info@woestenenkhovenier.nl.

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Oldtimer
Erop uit
Online

Oost Gelre Oldtimer toertocht

Wij organiseren op 28 Juli 2024 de 1e Oostgelre Oldtimer Toertocht . Dit is een Toertocht voor auto’s en motorfietsen van voor 1940. Deelname is voor iedereen toegestaan mits het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *