Woninginrichting en maatwerk met Hubo & Decorette Groenlo

Je complete woning inrichten. Het kan met Hubo & Decorette Groenlo. De zaak heeft alles onder één dak. Daardoor profiteren klanten van een totaalaanpak en juist daarmee wordt het verschil gemaakt. Doe volop inspiratie op en laat je goed voorlichten door personeel met vakkennis.


Klanten kunnen volledig worden ontzorgd


Hubo & Decorette Groenlo heeft met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten, een sterk advies (tevens aan huis) en volop voordeel veel te bieden. De kracht zit in het ontzorgen van de klant van begin tot het eind voor een compleet woonplan. Dat gebeurt met de hoogwaardige producten, deskundigheid en een eigen montagedienst. Maatwerk is daarmee gegarandeerd en dat is precies wat de huidige consument wenst.

50 jaar

Hubo & Decorette Groenlo droeg voorheen de naam Multimate Groenlo. In maart 2020 werd de bouwmarkt omgebouwd naar een Hubo. Deze formule bestaat binnenkort vijftig jaar en is de oudste doe-het-zelf zaak van Nederland. Je kunt er terecht voor ijzerwaren, hang- en sluitwerk, gereedschappen, verf en benodigdheden, elektra, verlichting, tuinartikelen, sanitair en hout en plaatmateriaal. Dat laatste wordt op maat gezaagd en je hoeft geen volle platen te kopen, alle maten zijn mogelijk. De afdeling maatwerk heeft een ruim assortiment binnen- en buitendeuren, kasten op maat, buitenzonwering, horren op maat en hang- en sluitwerk van exclusieve merken. De situatie wordt thuis bekeken en je kunt de producten laten plaatsen door de eigen montagedienst.

Decorette

Naast de gerenommeerde bouwmarkt is er een shop-in-shop concept met de naam Decorette.

Het is een aparte sfeervolle winkel in de zaak met een klantgerichte service. Het veelzijdige aanbod voor woninginrichting bestaat uit gordijnen, binnenzonwering, vloerbedekking, pvc- en laminaatvloeren en shutters. Er is een ruime keuze van bekende merken waaronder Luxaflex. Advies aan huis en opmeten zijn ingebrepen. Ook hier kan de eigen montagedienst worden ingeschakeld. Dianne vormt het gezicht van de afdeling, zij zorgt voor een deskundig advies, zowel qua woninginrichting als kleur.

Ervaring

Hubo & Decorette Groenlo staat al ruim zeven jaar onder leiding van Gerrit Snellenberg. De eigenaar heeft al bijna 35 jaar ervaring in de bedrijfstak. Ooit begonnen met een eigen doe-het-zelf zaak in Eefde runt hij nu al langere tijd twee bouwmarkten: Hubo & Decorette Groenlo en Hubo & Decorette Holten.

Contact

Er zijn regelmatig leuke acties en aantrekkelijke aanbiedingen. U bent van harte welkom. Het is mogelijk een afspraak te maken, maar u kunt ook zo binnenlopen.


De openingstijden zijn:

Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 18.00 uur. Zondag gesloten.

Hubo & Decorette Groenlo

Parallelweg 3

7141 DL  Groenlo

T  0544 467472

groenlo@hubo.nl  

decorette.groenlo@hubo.nl

I   www.hubo.nl

I   www.decorette.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *