Woodies Eten & Drinken

Woodies Eten & Drinken biedt totaalconcept met beleving

Er wordt met passie en plezier gewerkt en dat werpt zijn vruchten af. Bij Woodies Eten & Drinken weten ze precies wat nodig is om een feest of speciale gelegenheid te laten slagen. Een nuchter Achterhoeks bedrijf dat graag een stapje extra zet om het gasten naar de zin te maken.

Woodies Eten & Drinken is geen doorsnee cateraar. “We bieden meer dan alleen eten en drinken”, benadrukt eigenaar Martijn Doornink. De bevlogen ondernemer timmert inmiddels tien jaar aan de weg met zijn enthousiaste team, bestaande uit zo’n vijftig medewerkers. Woodies kan feesten, partijen en evenementen compleet verzorgen. Voor kleine en grote groepen. Met eten en drinken, koks op locatie, foodtrucks en aankleding. “Het gaat om een totaalconcept met sfeer en beleving. Van tent tot entertainment en van toilet tot taxi. Alles kan geregeld worden. Dat doen we graag.” Klanten hebben er geen omkijken naar en dat slaat aan.

Persoonlijke touch

Het bedrijf met vestigingen in Doetinchem, Braamt en Dinxperlo timmert in de wijde omtrek aan de weg. Het geniet o.a. bekendheid van Foodtruckfestival Achterhoek, Warm Winterlicht en Lakeside Horror. Ondanks de groei blijft de persoonlijke touch fier overeind. De no-nonsense aanpak past bij de streek. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg. Niet te hoog van de toren blazen. Gewoon kwaliteit leveren. Gasten in de watten leggen, daar gaat het om. “Of het nou een intiem feestje, een hapjesbuffet of een groot bedrijfsfeest voor duizenden mensen is. Er wordt geen onderscheid gemaakt.”

Afwisseling

De medewerkers vormen het hart van Woodies Eten & Drinken. Het gaat om een jong maar ervaren team. Kevin van Aalten fungeert bijna twee jaar als chef-kok van het bedrijf. Hij werkt In de centrale keuken in Doetinchem, maar ook op locatie. “De afwisseling spreekt me aan. Geen dag is hetzelfde. Je bent bij de mensen thuis, een feestlocatie, een bedrijf of hier in Doetinchem aan het werk. Het contact met de gasten en met collega’s zorgt voor veel werkplezier. Je hebt echt eer van je werk.” Hij maakt met de andere koks verschillende gerechten, altijd vers. Van klein hapje tot kaviaar. “Live cooking is helemaal mijn ding. Ik zit al meer dan twintig jaar in het vak, maar dit is mijn mooiste baan. Ik heb het enorm naar mijn zin.”

Hard werken

De sfeer op de werkvloer is erg goed, zo beaamt ook Evelien Reiffers-Littel. “We doen het vooral samen. Het gaat er heel collegiaal aan toe. Fouten maken mag, daar leer je van”, stelt de verkoper binnendienst. Ze heeft een kantoorfunctie maar ‘draait’ ook evenementen mee. “Lekker buitenspelen, noem ik dat altijd haha. Nee, het is heel gevarieerd werk. We doen bruiloften en begrafenissen en alles wat er tussen zit. Voor kleine en grote groepen.” De gast staat altijd centraal, vervolgt Evelien. “Daar werken we hard voor, maar er is zeker ook tijd om te genieten als een klus geklaard is of als we een leuk teamuitje hebben.”

REVIEWS

Gasten zijn erg te spreken over de dienstverlening van Woodies Eten & Drinken. Hieronder enkele reviews:

Vriendelijke mensen

“Woodies heeft bij ons op het bedrijf voor 110 man het eten en drinken perfect verzorgd. Alles binnen 2 uur opgezet en in de avond alles weer weggehaald zodat de productie gewoon door kon gaan. Iedereen heeft een topavond gehad. En belangrijk zeer vriendelijke mensen!!”

Familiedag

“Topkwaliteit, superservice en heerlijk eten tegen zeer schappelijke prijs. Geweldig cateringbedrijf. Heb je een feest of feestje? Wil je betrouwbare en zeer goede kwaliteit catering? Dan meteen Woodies Eten en Drinken bellen. Wij hadden nu een feestelijke familiedag, eten door hun laten verzorgen, echt super.”

Meedenken

“Superfijne cateraar, met mensen die graag met je meedenken. Ze zijn heel duidelijk over wat de mogelijkheden zijn. De foodtrucks zien er goed uit, en het eten was heerlijk. De bediening was heel vriendelijk en er werd goed voor onze gasten gezorgd. Echt een fijne ervaring!”

Dag compleet

“Wij zijn echt in de watten gelegd een hele dag lang tijdens ons feest. De kok heeft heerlijk eten bereid. Applaus voor deze man, heeft alles gedaan om onze dag compleet te maken. Het eten en de hele verzorging van Woodies is echt aanbevelingswaardig! TOP en bedankt!”

Meer informatie

Woodies Eten & Drinken
Havenstraat 61
7005 AG Doetinchem
T:  0315 239746
E: info@woodiesetenendrinken.nl
I: www.woodiesetenendrinken.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *