Fitwijzer

Word fitter én wijzer: voorkom lichamelijke klachten en ziekten

Wil je de kans op aandoeningen of ziekten verkleinen? Heb je last van je rug of zit je (te) veel en wil je meer bewegen? Meld je dan aan bij sport- en beweegcentrum Fitwijzer in Wehl!

Hier word je deskundig en persoonlijk begeleid door fysiotherapeuten, sportspecialisten en personal trainers. “Er loopt continue begeleiding rond, voor iedereen”, zegt eigenaresse en fysiotherapeut Cora van Heerde. Daarnaast biedt ze workshops aan waarin ze kennis deelt over de bouw en werking van het lichaam. “Fitwijzer staat voor mensen fitter en wijzer maken.”

Metingen van de lichaamssamenstelling

Bij dit in- en outdoor centrum worden niet alleen gewicht, vetmassa, spiermassa en bloeddruk gemeten, maar ook lichaamswater. Met de Inbody Analyse 770. Voldoende lichaamsvocht en spiermassa zijn een belangrijk gegeven voor de gezondheid – ze dragen bij aan een goed werkend immuunsysteem. De meting kan het startpunt zijn van een doelgerichte training en/of aanpassing van de leefstijl. Door beweging en krachttraining verhoog je jouw weerstand en kweek je spiermassa. “De spiermassa neemt jaarlijks af door het proces van ouder worden. De aanwezige spieren blijven echter trainbaar, ook op hoge leeftijd. Vooral voor ouderen is training belangrijk, het verkleint namelijk de kans op vallen.”

Contactgegevens

Fitwijzer
Nijverheidsweg 4
7031 BV, Wehl
T: 06-23611825
E: info@fitwijzer.com
I: www.fitwijzer.com

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Erop uit

KunstOogst

Met KunstOogst exposeren nu voor het vierde jaar een 6tal kunstenaars tussen Ruurlo, Halle, Hengelo en Zelhem. Werken vanuit passie, elkaar vinden en versterken; dat is wat 6 kunstenaars verbindt onder de

Wat
Dialectkring Achterhoek
MIJN Magazine

Zommer

Bienao iedernene verlangt naor mooie, warme zommerdage en lange zwoele aovende. Maor ’t is zoas met alles, elk veurdeel hef ok zien naodeel, want de zommer breg naost plezeer ok

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *