de samengroei zorg en begeleiding

Yunio zoekt Kindertaalcoaches

Yunio is op zoek naar Kindertaalcoaches. Het gaat om speciaal opgeleide vrijwilligers. Als Kindertaalcoach bezoek je wekelijks, één tot drie uur, een anderstalig gezin om op praktische wijze samen met het kind, ouders en eventuele broertjes en zusjes invulling te geven aan taalstimulering in het gezinsleven.

Met een goede taalontwikkeling hebben kinderen betere kansen. Wanneer Nederlands niet de moedertaal van het gezin is, kan dat lastig zijn. De Kindertaalcoach van Yunio helpt gezinnen met kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 5 jaar. Hij of zij doet taalspelletjes, leest voor, speelt met speelgoed samen met het kind en brengt bijvoorbeeld een bezoekje aan de bibliotheek. Dat gebeurt in de gemeenten Bronckhorst, Winterswijk en Aalten.

Kindertaalcoach

Spreekt de combinatie van taal, cultuur en kinderen jou aan? Word dan Kindertaalcoach. Je draagt bij aan een rijke taalomgeving in het gezin. Na de kennismaking bieden we een korte cursus aan ter voorbereiding. Daarna gaan we op zoek naar de juiste match. Je werkt zelfstandig in een gezin en kunt op de ondersteuning van onze coördinatoren rekenen.

Interesse?

Stuur een mail naar: kindertaalcoachachterhoek@yunio.nl of bel met één van de coördinatoren. Rianne Stemerdink: 06 20958457 (gemeente Winterswijk) of Nienke Wolsink: 06 10306771 (gemeente Aalten en Bronckhorst).

Meer informatie: www.yunio.nl/coaching/kindertaalcoach-worden.aspx

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *