zichtbaar varsseveld

Spraaktaalcentrum Karin Gelinck is zichtbaar in Varsseveld

Zichtbaar zijn, gezien en gehoord worden. Dat is voor iedereen belangrijk, welke leeftijd of (culturele) achtergrond iemand ook heeft. ‘Met mijn Spraaktaalcentrum wil ik mensen daarin helpen,’ vertelt Karin Gelinck.

‘Mensen ondersteunen in hun zelfontwikkeling en in de integratie in de maatschappij, dat zijn mijn doelen. Dyslexie, hulp bij het leerproces op school, Parkinson, maar ook huiswerkbegeleiding en hulp bij sensomotorische integratie; het is een aantal voorbeelden van zaken waarvoor je bij mij terecht kunt.’

‘Ik heb ruime ervaring in de logopedie, en zag in toenemende mate etikettering van leergedrag en hokjesmatig denken. Dit is een zorgelijke ontwikkeling, want labels kunnen leiden tot generalisering, waardoor de individuele behoefte van een mens over het hoofd wordt gezien.’

Kansen creëren

‘Waar het bij mij om gaat is de individuele behoefte van een persoon, om maatwerk binnen de kaders van de cultuur en belevingswereld van een individu. Het gaat om kansen creëren zodat iedereen kan communiceren, kan participeren in de maatschappij. Zodat iedereen gezien en gehoord wordt.’ ‘Mijn nieuwe praktijk aan het Kerkplein staat open voor samenwerking en gedeeld leerplezier. Op die manier wil ik bijdragen aan de maatschappij, wil ik de toegankelijkheid tot zorg vergroten. Wie helpt mij hierin mee?

Contact

Spraaktaalcentrum Karin Gelinck
Kerkplein 13
7051 CZ Varsseveld
T. 06 10 19 36 13
E: Karin@logopediepraktijkvarsseveld.nl
I: www.logopediepraktijkvarsseveld.nl

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat ook je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *