‘Zo blijft kinderopvang voor iedereen betaalbaar’

‘Ieder kind is uniek’ is het motto van kinderopvang organisatie Juut & Co. Kinderopvang betekent meer dan het opvangen en verzorgen van kinderen. “Wij creëren een veilige, zorgzame en vooral huiselijke omgeving waarin het kind zich thuis voelt en zichzelf optimaal kan ontwikkelen.

Juut & Co verzorgt op zestien locaties in de Achterhoek opvang voor kinderen van 0 tot 12 jaar via kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO. Daarnaast verzorgt Juut & Co gastouderopvang. “In Nederland is kinderopvang goed geregeld. Wij moeten voldoen aan allerlei kwaliteitseisen die goed worden gecontroleerd. Wij zorgen voor de juiste mensen op de groep, kwaliteit en veiligheid. Wij zijn er voor kinderen”

Veel te bieden

Juut & Co biedt niet alleen goede zorg, maar houdt ook de uurtarieven zo laag mogelijk. “Ouders met inkomen tot 25.000 euro betalen een eigen bijdrage van 74 cent per uur. voor ouders die niet werkzaam zijn, wordt voor kinderen van 2 tot 4 jaar het deel subsidie niet betaald door de overheid, maar door de gemeente. Zo blijft kinderopvang voor iedereen betaalbaar.”

________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *