Tum Meng van  den Toren

Zomerse metamorfose voor Tum Meng

Naam: Tum Meng van  den Toren
Leeftijd: 21 jaar
In het dagelijks leven: ik zit nog op school (dier en management)
Hobby’s: Jiujitsu en met vrienden afspreken
Waarom doe je mee aan een metamorfose: Mijn oma heeft mij opgegeven als verrassing, omdat ik heel wat anders wilde!

In deze juni-editie is het de beurt aan Tum Meng om een metamorfose te ondergaan voor ons maandblad.

Ons model heeft prachtig lang en dik haar. Ze draagt dit al 21 jaar zo en het is tijd voor wat anders. “De schaar is behoorlijk in het haar van Tum Meng gegaan. De staart die we hebben afgeknipt heeft ze geschonken aan KiKa. Hoe goed is dat! Top! Daarna hebben we het haar in lagen geknipt en gesneden en je ziet dat het een mooie valling heeft. We hebben op de bovenpartij een aantal folies gezet in een cognac/koper kleur voor een speels effect. Laat de zomer maar komen” vertelt Ingrid van Hairemotion trots.

Fotoshoot

Kort voor de fotoshoot heeft Tum Meng een bezoek gebracht bij SeeYou@10 in Terborg voor de kleding. Samen met winkeleigenaresse Esther kiezen ze voor een aantal opties, waardoor ze het accent op haar figuur en lengte leggen. Ook iets totaal anders dan Tum Meng draagt in het dagelijks leven. Ze heeft gekozen voor een zwart crème wikkeljurk van het merk Object (€ 59,99) met een bijpassende satijnen top van Vero Moda (€ 24,95). Door haar mooie lengte en Thaise afkomst komt de wikkel jurk geheel tot haar recht. 

Reactie

Reactie Tum: Ik ben meer dan blij! Super model en het is snel droog als ik het gewassen heb en kan het zelf goed modeleren. Allemaal bedankt.

Bekijk de making-of van de metamorfose:

Voor deze metamorfose werkte MIJN Magazine samen met;
Hairemotion: www.hairemotion.nl
SeeYou@10: www.seeyou10.nl

___________________________________________________________________

MIJN Metamorfose

Voor deze rubriek van MIJN Magazine ondergaat iedere maand een Achterhoekse man of vrouw een metamorfose. Naast een frisse coupe wordt ook de kledingstyle onderhanden genomen. Ga voor meer metamorfoses naar https://www.helemaalachterhoek.nl/category/mijnmagazine/mijn-metamorfose/

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *