Zonwering-Oost: de schrik van elke zonnestraal

Zonwering Oost bestaat al 57 jaar. De vader van de huidige eigenaar, Jeroen Megens, baalde ervan dat hij in zijn tuin in Terborg geen schaduwrijke plek kon vinden, en schroefde in zijn werkplaats z’n eerste zelfgemaakte parasol in elkaar. Moeder Megens, die handig was met de naaimachine, verzorgde het doek.


Van het één kwam het ander. En nu, ruim 55 jaar later, is Zonwering Oost een belangrijke speler in deze tak van sport. Tegenwoordig is de markt erg veelzijdig. Megens: “Rolluiken, screens, horren, gordijnen, natuurlijk parasols, ook voor de horeca. Desgewenst met het bedrijfslogo of drankmerk erop. Bierbrouwerijen zijn hier kind aan huis. We maken alles om de zon tegen te houden. Van de binnen- en buitenkant. Alles op elke gewenste maat.”

“Het aanbod van zonnewering is in de loop der jaren enorm gegroeid en verbeterd. Het draait inmiddels om veel meer dan louter een uitklapsetje aan de gevel. Denk bijvoorbeeld eens aan stoffen rolgordijnen, aan de binnenkant. Met stoffen rolgordijnen decoreert u het hele raam en sluit u het af voor zonlicht. Door de uitgebreide stoffencollectie geven de rolgordijnen altijd een sfeervolle uitstraling. Kom bij ons rustig eens op de koffie voor advies en keuzemogelijkheden”

“Daarnaast kunt u bij ons terecht voor onderhouds-advies, reinigingsmiddelen, onderhoud. Dus houden wij uw zonwerking desgewenst schimmelvrij en vrij van groenaanslag. Kortom: bij zonwerking-oost komt u voor kwaliteit, service en garantie. Bij ons krijgt de zon geen kans. En dat al bijna zestig jaar lang.

www.zon-oost.nl

___________________________________________________________________

Bedrijfspresentaties

Boeiende verhalen en bedrijfspresentaties in de Achterhoek! Laat je inspireren door de artikelen en- of praktijkverhalen van Achterhoekse ondernemers via //www.helemaalachterhoek.nl/category/werken-in-de-achterhoek/bedrijfspresentaties/.

Verder lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *